Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom Defense: Ανανέωση σύμβασης από NAMSA

Η NAMSA ανέθεσε εκ νέου στην Intracom Defense Electronics και για δύο (2) επιπλέον χρόνια την υποστήριξη των αντιαεροπορικών συστημάτων PATRIOT που βρίσκονται στην Ευρώπη.

Intracom Defense: Ανανέωση σύμβασης από NAMSA
Η NAMSA (NATO Maintenance and Supply Agency) ανέθεσε εκ νέου στην Intracom Defense Electronics και για δύο (2) επιπλέον χρόνια την υποστήριξη των αντιαεροπορικών συστημάτων PATRIOT που βρίσκονται στην Ευρώπη (Γερμανία, Ελλάδα, Ισπανία, Ολλανδία και συστημάτων των ΗΠΑ στην Ευρώπη) μετά την επιτυχημένη συνεργασία των τελευταίων δύο ετών.

Η Intracom Defense Electronics έχει αποκτήσει σημαντικά υψηλή τεχνογνωσία και διακρίνεται για την τεχνολογική της υποδομή στα συστήματα PATRIOT, λόγω της συμμετοχής της στην προμήθεια των συστημάτων PATRIOT της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, για τα οποία η εταιρία κατασκεύασε και ολοκλήρωσε την πλειοψηφία των ηλεκτρονικών επίγειων συστημάτων τους. Παράλληλα, η εταιρία κατάφερε να επεκτείνει τη συνεργασία της με τη NAMSA, αναλαμβάνοντας σημαντικό έργο στους σταθμούς εκτόξευσης των PATRIOT.

Η αρχική σύμβαση υποστήριξης των αντιαεροπορικών συστημάτων PATRIOT στην Ευρώπη, διάρκειας τριών (3) ετών, ανατέθηκε στην Intracom Defense Electronics μέσω διεθνούς διαγωνισμού και η επιλογή της για την επέκταση της σύμβασης γίνεται περίπου ένα έτος πριν τη λήξη της ανάθεσης.

Η ανανέωση της ανάθεσης με τη NAMSA ενδυναμώνει τη συνεργασία της Intracom Defense Electronics  με τις χώρες - μέλη του ΝΑΤΟ και διευρύνει τη λίστα των διεθνών πελατών της εταιρίας.

Η NAMSA έχει την ευθύνη οργάνωσης κοινών προμηθειών, προμήθειας ανταλλακτικών και επισκευών που είναι αναγκαίες για την υποστήριξη των διαφόρων οπλικών συστημάτων των χωρών - μελών του ΝΑΤΟ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v