Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΚΟΥΕΣ:Διαπραγματεύσεις με τον πρόεδρο της Rainbow

Σε διαπραγματεύσεις με τον πρόεδρο, δ/νοντα σύμβουλο και βασικό μέτοχο της Rainbow, κ. Γιώργο Βάμιαλη, βρίσκεται η διοίκηση της Info-Quest, στις οποίες περιλαμβάνεται και η πιθανή εξαγορά των μετοχών του στην εταιρία.

ΚΟΥΕΣ:Διαπραγματεύσεις με τον πρόεδρο της Rainbow
Σε διαπραγματεύσεις με τον πρόεδρο, διευθύνοντα σύμβουλο και βασικό μέτοχο της Rainbow, κ. Γιώργο Βάμιαλη, βρίσκεται η διοίκηση της Info-Quest, στις οποίες περιλαμβάνεται και η πιθανή εξαγορά των μετοχών του στην εταιρία, όπως επισημαίνει σε απάντηση της από 16/2/2009 επιστολής του Χ.Α. και σε συνέχεια της από 13/2/2009 σχετικής ανακοίνωσης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στην περίπτωση αυτή το ακριβές τίμημα της εξαγοράς καθώς και η πραγματοποίηση της συναλλαγής θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα του οικονομικού και νομικού ελέγχου, που αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του Μαρτίου 2009, καθώς και από τη λήψη των κατά νόμο εγκρίσεων των εποπτικών αρχών.

Όπως επισημαίνεται, προϋπόθεση επίσης για την πραγματοποίηση της ανωτέρω συναλλαγής είναι η επιτυχής έκβαση παράλληλων διαπραγματεύσεων που διεξάγονται με την Apple, της οποίας τα προϊόντα διανέμει και υποστηρίζει η Rainbow στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

--- Η ανακοίνωση της Rainbow

Σε απάντηση της με ημερομηνία 16/02/09 (αρ. Πρωτ. 4322) επιστολής του Χρηματιστηρίου Αθηνών και σε συνέχεια της από 13/2/2009 σχετικής ανακοίνωσης, η Διοίκηση της Rainbow AE διευκρινίζει ότι στις διαπραγματεύσεις που διεξάγονται με την Διοίκηση της Info-Quest A.E.B.E., περιλαμβάνεται και η πιθανή από τον Πρόεδρο, Δ/ντα Σύμβουλο και βασικό μέτοχο της Rainbow ΑΕ, κ. Γιώργο Βάμιαλη, πώληση των μετοχών του στην εταιρία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v