Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MIG: Υποβολή δεσμευτικής προσφοράς για ΟΑ

Η MIG ανακοινώνει ότι υπέβαλε δεσμευτική προσφορά 45,7 και 16,7 εκατ. ευρώ αντιστοίχως για την απόκτηση περιουσιακών στοιχείων που σχετίζονται με το πτητικό έργο και την τεχνική βάση της Ολυμπιακής.

MIG: Υποβολή δεσμευτικής προσφοράς για ΟΑ
Η MIG ανακοινώνει ότι υπέβαλε προς τους επενδυτικούς συμβούλους της Κυβέρνησης δεσμευτική προσφορά για την απόκτηση περιουσιακών στοιχείων που σχετίζονται με το πτητικό έργο και την τεχνική βάση της Ολυμπιακής μέσω της απόκτησης της εταιρίας "ΠΑΝΘΕΟΝ Α.Ε." και νέας εταιρίας τεχνικής βάσης στις οποίες θα περιέλθουν τα περιουσιακά στοιχεία στα πλαίσια διαδικασίας αποκλειστικών απευθείας διαπραγματεύσεων με την Κυβέρνηση και τους συμβούλους της.
 
Το ύψος της προσφοράς ανέρχεται: α) στο ποσό των 45,7 εκατ. ευρώ και 16,7 εκατ. ευρώ αντιστοίχως για τα ανωτέρω περιουσιακά στοιχεία που σχετίζονται με το πτητικό έργο και την τεχνική βάση της Ολυμπιακής και β) σε ποσό ίσο με την καθαρή θέση της "ΠΑΝΘΕΟΝ Α.Ε." αφενός και της ως άνω νέας εταιρίας αφετέρου κατά το χρόνο υπογραφής των σχετικών συμφωνιών.

Η δεσμευτική προσφορά της MIG υπόκειται στους συνήθεις όρους και προϋποθέσεις για συναλλαγές αυτού του είδους, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται η έγκριση των τελικών όρων της συναλλαγής από το Διοικητικό Συμβούλιο της MIG.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v