Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΛΘ: Συνεχίζονται κανονικά οι εργασίες επέκτασης

Ο ΟΛΘ δεν έχει λάβει καμία περαιτέρω απόφαση για την εξέλιξη του διαγωνισμού για την παραχώρηση του εμπορευματικού σταθμού του λιμένα, εκτός από την τελευταία, όπου κήρυξε έκπτωτο τον προσωρινό ανάδοχο.

ΟΛΘ: Συνεχίζονται κανονικά οι εργασίες επέκτασης
Ο ΟΛΘ δεν έχει λάβει καμία περαιτέρω απόφαση για την εξέλιξη του διαγωνισμού, για την παραχώρηση του εμπορευματικού σταθμού του λιμένα και την επέκταση του 6ου προβλήτα, εκτός από την τελευταία, στις 11/2/2009, όπου κήρυξε έκπτωτο τον προσωρινό ανάδοχο και αποφάσισε την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής συμμετοχής στον διαγωνισμό αυτό, τόνισε η εταιρία ΟΛΘ. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, σε ό,τι αφορά την εκτέλεση των έργων επέκτασης του 6ου προβλήτα τονίζονται τα ακόλουθα:

Μέχρι σήμερα έχει ολοκληρωθεί η θεμελίωση επέκτασης λιμενικού έργου (κρηπιδότοιχου) 600 μέτρων καθώς και μια σειρά συμπληρωματικά έργα που συνδέονται άμεσα με την εν λόγω διαδικασία, με ίδια κεφάλαια της ΟΛΘΑ.Ε.

Βάσει των ανωτέρω, σε περίπτωση που ο διαγωνισμός για την παραχώρηση του ΣΕΜΠΟ κριθεί άγονος, η εταιρία έχει τη δυνατότητα και την ετοιμότητα να προχωρήσει στην ολοκλήρωση της εκτέλεσης του παραπάνω έργου επέκτασης του 6ου προβλήτα, προκηρύσσοντας αντίστοιχους διαγωνισμούς για την κατασκευή των έργων υποδομής και την προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού.

Η εταιρία, όπως πράττει πάντοτε, θα ενημερώσει άμεσα το επενδυτικό κοινό για οποιαδήποτε εξέλιξη των σχετικών θεμάτων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v