Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πιστοποίηση κατά ISO για Space Hellas

Tην ολοκλήρωση της διαδικασίας πιστοποίησης, σύμφωνα με την οποία αποκτήθηκε το πιστοποιητικό ποιότητας ISO 9001, στην ανανεωμένη έκδοση 2000, ανακοίνωσε η Space Hellas.

Πιστοποίηση κατά ISO για Space Hellas
Tην ολοκλήρωση της διαδικασίας πιστοποίησης, σύμφωνα με την οποία αποκτήθηκε το πιστοποιητικό ποιότητας ISO 9001, στην ανανεωμένη έκδοση 2000, ανακοίνωσε η Space Hellas.

Oπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, ο Γερμανικός Οργανισμός Πιστοποίησης TÜV CERT, αξιολόγησε ως ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου τη λειτουργία της Space Hellas, η οποία διαθέτει πιστοποίηση κατά ISO 9001:1994, από το 1996.

Το νέο πρότυπο ποιότητας, αντιμετωπίζει, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, τη λειτουργία της επιχείρησης ως ένα σύνολο αλληλοσυνδεδεμένων δραστηριοτήτων που ξεκινούν από την απαίτηση του πελάτη και στοχεύουν στην ικανοποίησή του.

Επί πλέον, πέρα από τις διαδικασίες διασφάλισης της ποιότητας του παλαιού προτύπου, απαιτείται πλέον και η διαχείρισή της. Δηλαδή, η μέτρηση και η ανάλυση του αποτελέσματος, ώστε, με τις κατάλληλες ενέργειες, να επιτυγχάνεται τεκμηριωμένα η συνεχής βελτίωσή της.

Η νέα αυτή πιστοποίηση, τονίζεται στην ανακοίνωση, ότι επιβεβαιώνει την προσήλωση της Space Hellas στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, ύστερα από παρακολούθηση των εξελίξεων και τήρηση των προδιαγραφών της διεθνούς αγοράς.

Σημειώνεται ακόμη στην ανακοίνωση, ότι η Space Hellas είναι μία από τις πρώτες επιχειρήσεις του Ελληνικού χώρου που απέκτησαν πιστοποίηση συστήματος ποιότητας. Γεγονός, που αναδεικνύει τον ”προσανατολισμό ποιότητας” της εταιρίας, μιας και το είδος των δραστηριοτήτων της απαιτεί τη διατήρηση μόνιμων και επιτυχημένων συνεργασιών με τους πελάτες της, μέσω προσπαθειών συνεχούς βελτίωσης της ποιότητας των προϊόντων και υπηρεσιών της.

Το συντονισμό των ενεργειών για την προετοιμασία της εταιρίας ενόψει της πιστοποίησης, φέρει η διεύθυνση διασφάλισης ποιότητας της εταιρίας. Η διεύθυνση αυτή, είναι αρμόδια για τη συνεπή και απρόσκοπτη τήρηση του συνόλου των διαδικασιών που προβλέπονται από το σύστημα διαχείρισης ποιότητας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v