Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ελληνικό παιχνίδι για την παγκόσμια αγορά από MLS

Την κυκλοφορία του παιχνιδιού World Basketball Manager (WBM), ανακοίνωσε η εταιρία Κύκλωπας, θυγατρική της MLS Πληροφορική, η οποία δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη παιχνιδιών με προορισμό τη διεθνή αγορά.

Ελληνικό παιχνίδι για την παγκόσμια αγορά από MLS
Την κυκλοφορία του World Basketball Manager (WBM), ενός παιχνιδιού manager για το Basket, ανακοίνωσε η εταιρία Κύκλωπας, θυγατρική της MLS Πληροφορική.

Η εταιρία Κύκλωπας ιδρύθηκε πριν από τρία χρόνια για την ανάπτυξη παιχνιδιών με προορισμό τη διεθνή αγορά.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, η ανάπτυξη του παιχνιδιού διήρκησε τρεισήμισι χρόνια και απασχόλησε μια ομάδα προγραμματιστών, αλλά και αθλητικογράφων.

Επισημαίνεται, πως η διανομή του παιχνιδιού στην εσωτερική αγορά θα γίνει από την MLS Πληροφορική και την CENTRIC Multimedia.

Όσον αφορά στο παιχνίδι, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο παίκτης έχει τον ρόλο του προπονητή και είναι σε θέση να λάβει μέρος σε 30 εθνικά πρωταθλήματα, 14 εθνικά κύπελλα, 16 διεθνείς οργανώσεις, μέσα από 653 ομάδες και από 94 χώρες, επιλέγοντας μια ελληνική ομάδα ή μια ομάδα από το εξωτερικό ή ακόμη και μία εθνική ομάδα.

Παράλληλα, το WBM δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να δημιουργήσει τη δική του ομάδα μέσα από 10.000 παίκτες, με 50 φυσικά, τεχνικά και ψυχολογικά χαρακτηριστικά ο καθένας.

Επίσης, μέσα από μια τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης και σε πραγματικό χρόνο, γίνεται λεπτομερής καταγραφή στατιστικών στοιχείων για κάθε παίκτη, ομάδα, προπονητή και διοργάνωση, ενώ παρέχεται η δυνατότητα καθημερινής ενημέρωσης για οτιδήποτε συμβαίνει στο χώρο του μπάσκετ, όπως αποτελέσματα, μεταγραφές, δηλώσεις παικτών, τραυματισμοί και τιμωρίες.

Το World Basketball Manager, θα κυκλοφορήσει τους δύο προσεχείς μήνες στη διεθνή αγορά, αποτελώντας το μοναδικό εκπρόσωπο του basket στην πολύ δημοφιλή κατηγορία των παιχνιδιών manager, ανάλογου του Championship Manager της EIDOS, που ήδη από το 1995 που κυκλοφόρησε σε CD-ROM, έχει κάνει απανωτές εκδόσεις και έχει πουλήσει πολλά εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

Η φιλοδοξία της εταιρίας Κύκλωπας για το WBM είναι να ακολουθήσει ανάλογη πορεία στις χώρες όπου είναι διαδεδομένο το basket (Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, ΗΠΑ, Καναδάς, Αργεντινή, Βραζιλία, Αυστραλία).

Όπως εκτιμά η MLS Πληροφορική, το συγκεκριμένο παιχνίδι αναμένεται να αποτελέσει εμπορική επιτυχία σε διεθνές επίπεδο.

Η λιανική τιμή πώλησης του WBM είναι 39,90 ευρώ και διατίθεται στην Ελλάδα από αλυσίδες καταστημάτων υψηλής τεχνολογίας, εξειδικευμένα βιβλιοπωλεία πολυκαταστήματα και καταστήματα παιχνιδιών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v