Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

”Ημερόπλοια” από Κυριακούλη - TUI σε Κρήτη - Ρόδο

Ταράσσονται εκ νέου τα ύδατα στις ελληνικές θάλασσες, καθώς η Κυριακούλης γνωστοποίησε ότι η CATPRO (κοινή εταιρία με την TUI) παρήγγειλε δυο σκάφη τύπου ”Καταμαράν” τα οποία θα δρομολογηθούν στις γραμμμές της Κρήτης και της Ρόδου.

”Ημερόπλοια” από Κυριακούλη - TUI σε Κρήτη - Ρόδο
Το πρώτο βήμα της συνεργασίας με την TUI πραγματοποιεί η Κυριακούλης, καθώς η εταιρία, που συνέστησαν από κοινού με την επωνυμία CATPRO, παρήγγειλε τα δύο πρώτα σκάφη τύπου καταμαράν αξίας 1,1 εκατ. ευρώ.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του φερώνυμου ομίλου, Σταύρος Κυριακούλης, κατά τη διάρκεια σημερινής παρουσίασης σε αναλυτές, το πρώτο σκάφος θα παραληφθεί την επόμενη εβδομάδα.

Η δρομολόγησή τους η οποία θα ξεκινήσει περί τα τέλη Απριλίου αρχές Μαΐου, θα αφορά τις γραμμές της Κρήτης και της Ρόδου.

Σε πρώτη φάση τα σκάφη θα εξυπηρετούν τους πελάτες της TUI που έχουν προορισμό την Κρήτη και την Ρόδο. Πρόκειται για ”Ημερόπλοια” χωρητικότητας περίπου 70 ατόμων το καθένα τα οποία θα δρομολογηθούν στις προαναφερθείσες γραμμές.

Οπως επισήμανε ο κ. Κυριακούλης η συνεργασία με την TUI διασφαλίζει την πληρότητά τους, ενώ αναφορικά με την επέκτασή σε άλλες περιοχές, όπως τόνισε ο ίδιος, θα εξαρτηθεί και από την εικόνα του εν λόγω εγχειρήματος.

Οσον αφορά τη χρηματοδότησή των σκαφών, το 30%, ανέφερε ο κ. Κυριακούλης, θα προέλθει από ίδια κεφάλαια και το 70% από δάνειο πενταετούς διάρκειας που θα χορηγήσει η Omega Bank.

Μαρίση Μπαλιούση

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v