Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αρμοδιότητες στα ΕΛΠΕ ζητούν στελέχη της Petrola

Την ανάληψη αρμοδιοτήτων ζητούν από τη διοίκηση των ΕΛ.ΠΕ τα μέλη του ΔΣ του Ομίλου που προέρχονται από τον Όμιλο Λάτση (Θ. Βάρδας και Ι. Κωστόπουλος), λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση του κ. Α. Καραχάλιου.

Αρμοδιότητες στα ΕΛΠΕ ζητούν στελέχη της Petrola
Την ανάληψη αρμοδιοτήτων ζητούν από τη διοίκηση των ΕΛ.ΠΕ τα μέλη του ΔΣ του Ομίλου που προέρχονται από τον Όμιλο Λάτση (Θ. Βάρδας και Ι. Κωστόπουλος).

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο μέλη φέρεται να έχουν ζητήσει με επιστολή τους από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο των ΕΛ.ΠΕ Γ. Μωραϊτη, να εξετασθεί το θέμα ανάληψης ”χαρτοφυλακίου” - αρμοδιοτήτων από στελέχη που προέρχονται από την Πετρόλα τα οποία έως αυτή τη στιγμή είναι... ανενεργά και χωρίς ουσιαστικό ρόλο!

Η κατάθεση του αιτήματος των δύο μελών του ΔΣ, έρχεται αμέσως μετά από την απομάκρυνση του Αθ. Καραχάλιου από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου των ΕΛ.ΠΕ.

Στα τέλη του περασμένου Σεπτέμβρη, ο Αθ. Καραχάλιος είχε αρνηθεί την ανάληψη διευθυντικών καθηκόντων από τα στελέχη που προέρχονταν από τον Όμιλο Λάτση.

Την ημέρα που στο ΔΣ καθορίζονταν οι γενικές διευθύνσεις και οι διευθυντές, τα μέλη που προέρχονταν από τον Όμιλο Λάτση, αποχώρησαν από τη συνεδρίαση σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v