Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lamda: Πώληση γραφείων σε Εγνατία Ασφαλιστική

Την υπογραφή προσυμφώνου πώλησης του συγκροτήματος γραφείων APOLLO Business Centre στο Χαλάνδρι με την ΕΓΝΑΤΙΑ Ανώνυμη Ασφαλιστική Εταιρία, ανακοίνωσε η LAMDA Development.

Lamda: Πώληση γραφείων σε Εγνατία Ασφαλιστική
Την υπογραφή προσυμφώνου πώλησης του συγκροτήματος γραφείων APOLLO Business Centre στο Χαλάνδρι με την ΕΓΝΑΤΙΑ Ανώνυμη Ασφαλιστική Εταιρία, ανακοίνωσε η LAMDA Development.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Α.Ε. εκτίμησε τα σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, όπως η στρατηγική του θέση επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως στο Χαλάνδρι, η δυνατότητα εύκολης πρόσβασης στη Λεωφόρο Κηφισίας και την Αττική οδό, καθώς και η κοντινή του απόσταση από το εμπορικό κέντρο του Χαλανδρίου.

Το APOLLO Business Centre αναπτύσσεται από τη LAMDA Estate Development (100% θυγατρική της LAMDA Development). Η μετεγκατάσταση της ΕΓΝΑΤΙΑΣ Α.Α.Ε. στo APOLLO Business Centre προβλέπεται να γίνει εντός των επόμενων μηνών.

Η ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Ε.Ε. είναι ασφαλιστική εταιρία, η οποία ασκεί όλους τους κλάδους των γενικών ασφαλίσεων. Ο κύκλος εργασιών της ΕΓΝΑΤΙΑΣ Α.Ε.Ε. για το 2003 ανέρχεται στα 60 εκατ. ευρώ, ενώ η εταιρία διαθέτει ένα δυναμικό δίκτυο πελατών και πωλήσεων.



Σημειώνεται στην ανακοίνωση, ότι το APOLLO Business Centre αναπτύσσεται σε οικόπεδο 4.000 τ.μ. και είναι ένα νέο κτιριακό συγκρότημα γραφείων υψηλών προδιαγραφών, το οποίο συνδυάζει ένα τριώροφο διατηρητέο καθ’οψιν κτίριο με ένα νέο σύγχρονο οικοδόμημα, συνολικής επιφάνειας 4.500 τ.μ. ανωδομής πλέον 66 υπόγειων θέσεων στάθμευσης. Το σύγχρονο κτίριο περιλαμβάνει ισόγειο, τρεις ορόφους με χώρους γραφείων καθώς και τρία υπόγεια επίπεδα με βοηθητικούς χώρους και θέσεις στάθμευσης.

Η LAMDA Estate Development, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, έδωσε ιδιαίτερη σημασία τόσο στην επιλογή εξαιρετικής ποιότητας σύγχρονων κατασκευαστικών υλικών, όσο και στη λειτουργική διαρρύθμιση των γραφείων του APOLLO Business Centre. Οι προδιαγραφές του συγκροτήματος είναι από τις υψηλότερες στην αγορά γραφείων, ενώ έμφαση δόθηκε στην εναρμόνιση του κτίσματος με το γύρω χώρο και το φυσικό περιβάλλον διατηρώντας τα προϋπάρχοντα δέντρα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v