Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλλαγές στην οργανωτική δομή της Space Hellas

Τις αλλαγές που επήλθαν στο οργανόγραμμα της εταιρίας, έδωσε στη δημοσιότητα η Space. Η κα Σακελλαρίδου αναλαμβάνει τη Διεύθυνση Οργάνωσης & Προγραμματισμού στη θέση του κ. Λαγογιάννη ο οποίος παραμένει Γ. Διευθυντής.

Αλλαγές στην οργανωτική δομή της Space Hellas
Τις αλλαγές που επήλθαν στο οργανόγραμμα της εταιρίας, έδωσε στη δημοσιότητα η Space Hellas.

Η κα Ζωή Σακελλαρίδου αναλαμβάνει τη Διεύθυνση Οργάνωσης και Προγραμματισμού της Space Hellas, στη θέση του κ. Γιώργου Λαγογιάννη ο οποίος παραμένει Γενικός Διευθυντής, κατόπιν της από 30/01 απόφασης του Δ.Σ.

Ολοκληρώνοντας, τη θέση του Εσωτερικού Ελεγκτή αναλαμβάνει η κα. Μαρία Ζερβού του Βασιλείου σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας. H κα. Μαρία Ζερβού αναλαμβάνει την θέση του Εσωτερικού Ελεγκτή από σήμερα.

Εξάλλου, στα πλαίσια υιοθέτησης από την εταιρία συστήματος Διαχείρισης Ασφαλείας Πληροφοριών και πιστοποίησης κατά το πρότυπο ISO EN 27001:2005 δημιουργήθηκε η Διεύθυνση Ασφαλείας της οποίας θα προΐσταται η Διευθύντρια Ασφαλείας η κα Νάντια Λιάπη.

Επίσης λόγω της ανάγκης συγκέντρωσης των αρμοδιοτήτων επί οικονομικών θεμάτων μόνον στην Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών της εταιρίας, δεν υφίσταται πλέον ανάγκη ειδικής θέσης Οικονομικού Συμβούλου που αναφέρεται στον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v