Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Τέσσερα νέα μέλη στο Δ.Σ.

Ο ΟΤΕ ανακοινώνει ότι, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ, και σε συνέχεια υποβολής παραίτησης εκ μέρους των κ.κ. Ηλ. Γούναρη, Λ. Κορρέ, Γ. Μπήτρου και Γ. Τζοβλά, αποφάσισε και εξέλεξε προσωρινά τέσσερα νέα μέλη.

ΟΤΕ: Τέσσερα νέα μέλη στο Δ.Σ.
Ο ΟΤΕ ανακοινώνει ότι, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, και σε συνέχεια της υποβολής παραίτησης εκ μέρους των μελών του κ.κ. Ηλ. Γούναρη, Λ. Κορρέ, Γ. Μπήτρου και Γ. Τζοβλά, αποφάσισε και εξέλεξε προσωρινά τέσσερα νέα μέλη σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων, για το υπόλοιπο της θητείας εκάστου αυτών και με την ιδιότητα εκάστου αυτών, ως ακολούθως:

1. Μίχαλο Κωνσταντίνο του Χρήστου, ως ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος, σε αντικατάσταση του κ. Γούναρη Ηλία, με λήξη θητείας την ημερομηνία της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων του έτους 2010.

2. Δρ. Μπενόπουλο Ιωάννη του Βασιλείου, ως ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος, σε αντικατάσταση του κ. Κορρέ Λεωνίδα, με λήξη θητείας την ημερομηνία της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων του έτους 2010

3. Dr. Copp Kevin του Foy Donald, ως μη εκτελεστικό μέλος, σε αντικατάσταση του κ. Τζοβλά Γεωργίου, με λήξη θητείας την ημερομηνία της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων του έτους 2010.

4. Dr. Walter Martin του Josef, ως μη εκτελεστικό μέλος, σε αντικατάσταση του κ. Μπήτρου Γεωργίου, με λήξη θητείας την ημερομηνία της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων του έτους 2009.

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε εκ νέου σε σώμα ως εξής:

Βουρλούμης Παναγής Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος - Εκτελεστικό μέλος
Δημητρίου Χαράλαμπος Αντιπρόεδρος - Μη εκτελεστικό μέλος
Hamid Akhavan Μη εκτελεστικό μέλος
Dr. Copp Kevin Μη εκτελεστικό μέλος
Dr. Karl-Gerhard Eick Μη εκτελεστικό μέλος
Dr. Walter Martin Μη εκτελεστικό μέλος
Ευαγγελίδης Λεωνίδας Ανεξάρτητο - Μη εκτελεστικό μέλος
Μίχαλος Κωνσταντίνος Ανεξάρτητο - Μη εκτελεστικό μέλος
Σκορίνη Ξένη Ανεξάρτητο - Μη εκτελεστικό μέλος
Δρ. Μπενόπουλος Ιωάννης Ανεξάρτητο - Μη εκτελεστικό μέλος
Ταμπούρλος Παναγιώτης Ανεξάρτητο - Μη εκτελεστικό μέλος

BΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ

Κωσταντίνος Μίχαλος
Ο κ. Κωσταντίνος Μίχαλος γεννήθηκε το 1960, κατέχει πτυχίο Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών από το Πανεπιστήμιο του Essex της Μ. Βρετανίας ενώ έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο London School of Economics & Political Science σε θέματα Οικονομικών Εφαρμογών. Είναι Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών και από το 1988 Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της βιομηχανικής-εξαγωγικής εταιρείας SWΑΝ Α.Ε. που εδρεύει στην Αττική. Από το 1993 εώς το 2005 ήταν εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. του ΕΒΕΑ, ενώ από το 1998 εώς το 2002 διετέλεσε και Οικονομικός Επόπτης της ίδιου Επιμελητηρίου. Από το 2002 εώς το 2005 διετέλεσε Ειδικός Σύμβουλος του Υπουργείου Ανάπτυξης. Από το 2005 εώς το 2006 διετέλεσε Γενικός Γραμματέας στο Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών. Το 2007 εξελέγη μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΗ.

Dr. Martin Walter
Ο Δρ. Martin Walter γεννήθηκε το 1958 στο Castrop-Rauxel της Γερμανίας. Έχει πτυχίο στη Φυσική (1984) και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (1989). Την περίοδο 1989-1993 εργάστηκε στην εταιρεία Thyssen-Krupp AG, ως Controller. Από το 1993 εργάζεται στην Deutsche Telekom AG, σε διάφορες θέσεις. Έχει χρηματίσει Επικεφαλής του Controlling και η τωρινή του θέση στην Deutsche Telekom είναι Chief Compliance Officer.

Δρ. Ιωάννης Μπενόπουλος
Ο κ. Ιωάννης Β. Μπενόπουλος γεννήθηκε το 1965 στην Αθήνα. Σπούδασε οικονομικά στις ΗΠΑ, αποκτώντας bachelor από το Πανεπιστήμιο Clark (1986) και διδακτορικό δίπλωμα από το Columbia University (1991), µε εξειδίκευση στους τομείς της Βιομηχανικής Οργάνωσης, της Οικονομικής Θεωρίας και της Οικονομικής Στρατηγικής και Ανάπτυξης. Το 1994 ίδρυσε την «Coffee Connection Α.Β.Ε.Ε.», εταιρεία παραγωγής και εμπορίας καφέ και, επί σειρά ετών, διετέλεσε Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ταυ Ομίλου, που διαχειρίζεται σήμερα τα καταστήματα «Coffeeway», «Brazita», «Street Cafe» και «Via Espresso». Από το 1999 έως το 2006 διετέλεσε µέλος του ΔΣ του ΣΕΛΠΕ (Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Ελλάδος). Από το Σεπτέμβριο 2006 έως τον Οκτώβριο 2007 διετέλεσε Γενικός Γραμματέας Εμπορίου του Υπουργείου Ανάπτυξης. Από τον Οκτώβριο 2007 έως τον Ιούλιο 2008 διετέλεσε Πρόεδρος ΔΣ και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας «ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ». Από τον Ιούλιο 2008 έως σήμερα είναι Πρόεδρος ΔΣ και Διευθύνων Σύµβουλας της εταιρείας «ΡΑΝΤΗΕΟΝ AIRWAYS».

Dr. Kevin Copp
O κ. Kevin Copp (43 ετών) ανήκει στο στελεχιακό δυναμικό της Deutsche Telekom από το 1995 και σήμερα είναι Ανώτερος Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος, Επικεφαλής Συγχωνεύσεων και Εξαγορών της Deutsche Telekom, υπεύθυνος για την εταιρική ανάπτυξη του Ομίλου της Deutsche Telekom παγκοσμίως. Πριν αναλάβει τη θέση αυτή, ήταν επικεφαλής Διεθνών Νομικών Υποθέσεων της Deutsche Telekom. Ο κ. Copp είναι κάτοχος διδακτορικού τίτλου νομικών επιστημών από το Καθολικό Πανεπιστήμιο της Waschington DC, καθώς και πτυχίου ξένων γλωσσών από το West Chester University της Pennsylvania.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v