Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μπλόκο τραπεζών στην ΑΣΤΡΑΙΑ

Προβλήματα με μερίδα τραπεζών με τις οποίες συνεργάζεται, καθώς δεν δέχονται τις επιταγές που προσκομίζει, αντιμετωπίζει η εταιρία ιχθυοτροφών ΑΣΤΡΑΙΑ, όπως αναφέρουν τραπεζικοί κύκλοι. Ξεκινά σειρά επαφών.

Μπλόκο τραπεζών στην ΑΣΤΡΑΙΑ
Προβλήματα με μερίδα τραπεζών με τις οποίες συνεργάζεται, καθώς δεν δέχονται τις επιταγές που προσκομίζει, αντιμετωπίζει η εταιρία ιχθυοτροφών ΑΣΤΡΑΙΑ, όπως αναφέρουν τραπεζικοί κύκλοι.

Η εταιρία στην οποία η Σελόντα κατέχει ποσοστό 35% πρόκειται να ξεκινήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, σειρά επαφών με τα πιστωτικά ιδρύματα με τα οποία συνεργάζεται προκειμένου να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που έχει ανακύψει.

Η εταιρία δραστηριοποιείται στον κλάδο ιχθυοτροφών και στην εμπορία αλιευμάτων και ιδρύθηκε από 25 μετόχους-επιχειρηματίες στον χώρο της ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας, οι οποίοι διαθέτουν συνολική παραγωγική δυναμικότητα άνω των 14.000 τόνων αλιευμάτων ετησίως.

Κατά την πρώτη περίοδο λειτουργίας της υπερδωδεκάμηνη χρήση (30/3/2005 - 31/12/2006) είχε συνολικό κύκλο εργασιών ύψους 37,46 εκατ. ευρώ και κέρδη 748 χιλ. ευρώ, ενώ το 2007 οι πωλήσεις της ανήλθαν στα 53,913 εκατ. ευρώ σημειώνοντας αύξηση 43,9%, ενώ τα κέρδη προ φόρων υποχώρησαν στα 250.209 ευρώ καταγράφοντας κάμψη της τάξεως του 66,54% σε σχέση με την πρώτη υπερδωδεκάμηνη χρήση της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v