Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Profile: Συμμετοχή στο τραπεζικό συνέδριο MEFTEC

H Profile ανακοινώνει και την συμμετοχή της στο διεθνές τραπεζικό συνέδριο και έκθεση τεχνολογίας MEFTEC για τρίτη συνεχή χρονιά.

Profile: Συμμετοχή στο τραπεζικό συνέδριο MEFTEC
Σημαντικό αριθμό ολοκληρωμένων έργων στην περιοχή της Βορείου Αφρικής και Μέσης Ανατολής βασισμένα στις λύσεις FMS / SPECTRUM για την κάλυψη τραπεζικών εργασιών και FMS / IMSplus για τη διαχείριση επενδυτικών εργασιών, ανέλαβε το τελευταίο διάστημα η Profile συνεχίζοντας το επιχειρηματικό σχέδιο επέκτασης σε συγκεκριμένες περιοχές του εξωτερικού και ιδιαίτερα στις χώρες του Ισλαμικού κόσμου.

Ήδη αρκετά από τα έργα αυτά έχουν παραδοθεί και καλύπτουν όλες τις ιδιαιτερότητες του Islamic Banking & Finance καθιστώντας την Profile αξιόπιστο προμηθευτή τραπεζικών συστημάτων καθώς και συστημάτων διαχείρισης επενδυτικών δραστηριοτήτων σε αυτές τις ειδικές αγορές και διευρύνοντας τις προοπτικές ανάληψης νέων έργων.

Στα πλαίσια παρουσίας της στην περιοχή, η Profile ανακοινώνει και την συμμετοχή της στο διεθνές τραπεζικό συνέδριο και έκθεση τεχνολογίας MEFTEC για τρίτη συνεχή χρονιά.
 
Η MEFTEC 2009 πραγματοποιείται στο Bahrain, στις 10-11 Φεβρουαρίου. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης η Profile θα παρουσιάσει στους επαγγελματίες επισκέπτες τις καταξιωμένες λύσεις επενδυτικών και τραπεζικών λειτουργιών της καθώς και τις λύσεις σε τομείς Islamic Banking και Investment Management, υπό την πλατφόρμα χρηματοοικονομικών εργασιών - FMS.

Η Profile στο περίπτερο F9, θα προσφέρει συνεχείς παρουσιάσεις καλύπτοντας τους εξής τομείς: Asset Management, Investment Management & Banking, Brokerage, Trade Order Management και Custodian Services μέσω της επενδυτικής πλατφόρμας (FMS) IMSplus, Complete Banking solutions, CRM Banking και eBanking μέσω της λύσης (FMS) SPECTRUM, Data Feed με σύνδεση στα τοπικά χρηματιστήρια μέσω των λύσεων FMS Market Trader κ.ά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v