Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot:Πληροφορίες για αποεπένδυση της Fidelity

Αυξημένη συναλλακτική δραστηριότητα παρατηρείται κατά τις δύο τελευταίες συνεδριάσεις στον τίτλο της Intralot μέσω προσυμφωνημένων συναλλαγών. Σύμφωνα με πληροφορίες, πωλητής είναι funds ή fund της Fidelity.

  • του Χρήστου Κίτσιου
Intralot:Πληροφορίες για αποεπένδυση της Fidelity
Αυξημένη συναλλακτική δραστηριότητα παρατηρείται κατά τις δύο τελευταίες συνεδριάσεις στον τίτλο της Intralot μέσω προσυμφωνημένων συναλλαγών, ενώ την ίδια στιγμή ο τίτλος καταγράφει κέρδη στο ταμπλό.

Ειδικότερα, χθες και σήμερα άλλαξαν χέρια μέσω πακέτων αθροιστικά 4 εκατ. μετοχές. Χθες διενεργήθηκαν δύο πακέτα των 300.000 και 2.000.000 μετοχών της Intralot, που αντιστοιχούν στο 1,44% του μετοχικού της κεφαλαίου στην τιμή των 3 ευρώ ανά μετοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πωλητής είναι funds ή fund της Fidelity. Η προσφορά εκδηλώνεται, βάσει πληροφοριών, μέσω της Deutsche Bank, η οποία εν μέρει ματσάρει την προσφορά και με αγοραστές. Αντίκρυση προσφοράς κάνει και εγχώριας τραπεζική ΑΧΕ μέσω της οποίας διενεργήθηκε το χθεσινό πακέτο των 300 χιλ. μετοχών. Το πακέτο των 2 εκατ. μετοχών αγοράστηκε από ιδιώτη μεγαλοεπενδυτή, ο οποίος επιστρέφει στην πλευρά των αγοραστών έπειτα από αδράνεια μηνών.

Ο ίδιος φέρεται αγοραστής και του σημερινού πακέτου 1,2 εκατ. μετοχών στην τιμή των 3,24 ευρώ ανά μετοχή, το οποίο πούλησε σύμφωνα με πληροφορίες η Deutsche Bank. Πριν από λίγο άλλαξε χέρια άλλο ένα πακέτο 500 χιλ. μετοχών στα 3,38 ευρώ.
 
H συμπεριφορά της μετοχής δε δείχνει ότι υπάρχουν αγορές και στο ταμπλό πιθανότατα από τον ίδιο βασικό αγοραστή, ο οποίος φημίζεται άλλωστε για το επιθετικό στιλ των αγορών του.
 
Σημειώνεται ότι η γερμανική τράπεζα είχε στο prop desk της μεγάλη θέση στον τίτλο της Intralot μέρος της οποίας πούλησε πριν και μετά το κλείσιμο του prop desk (Σεπτέμβριος 2008) διατηρώντας τα υπόλοιπα στο book της. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσω της Deutsche Bank βγαίνουν και οι αγορές από τον ιδιώτη επενδυτή. Αν αυτές οι πληροφορίες ισχύουν, παραπέμπουν σε αντίκρυση προσφοράς και ζήτησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v