Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Jumbo: Συναντήσεις με επενδυτές στη Φρανκφούρτη

Με επενδυτές στη Φρανκφούρτη είχε συναντήσεις χθες 4 Φεβρουαρίου η Jumbo. Στο πλαίσιο αυτών παρουσιάστηκαν οι δραστηριότητες, η στρατηγική και οι προβλέψεις για την πορεία των μεγεθών της εταιρίας.

Jumbo: Συναντήσεις με επενδυτές στη Φρανκφούρτη
Με επενδυτές στη Φρανκφούρτη είχε συναντήσεις χθες 4 Φεβρουαρίου η Jumbo.

Στο πλαίσιο αυτών, όπως αναφέρει η εταιρία στην ανακοίνωσή της, o πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλός της παρουσίασε τις δραστηριότητες και τη στρατηγική του ομίλου.

H διοίκηση της εταιρίας αναφέρθηκε και στην πορεία των μεγεθών του ομίλου κατά το πρώτο εξάμηνο της παρούσας οικονομικής χρήσης (1/7/2008 - 31/12/2008). Ο όμιλος κατάφερε να επιτύχει αύξηση των πωλήσεων μεγαλύτερη του 15% σε σχέση με την περυσινή αντίστοιχη περίοδο, ενώ τα μετά φόρων κέρδη του αναμένεται να παρουσιάσουν βελτίωση 15% αντί της αρχικής εκτίμησης 12% στις αρχές Ιανουαρίου.

Ο όμιλος, έχοντας εξασφαλίσει εγκαίρως τη χρηματοδότηση για το αναπτυξιακό του πρόγραμμα της επόμενης διετίας, επιταχύνει τις επενδύσεις του στη Βουλγαρία όπου η παρουσία του είναι ιδιαίτερα επιτυχής.

Τα επίσημα αποτελέσματα της εταιρίας και του ομίλου για το πρώτο εξάμηνο της τρέχουσας οικονομικής περιόδου θα ανακοινωθούν στις 26 Φεβρουαρίου μετά το τέλος της συνεδρίασης.

* Η παρουσίαση του ομίλου επισυνάπτεται στη δεξιά στήλη "Συνοδευτικό Υλικό".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v