Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Tellas: Νέες μειωμένες τιμές από 1η Φεβρουαρίου

Τα νέα τιμολόγια για το πακέτο υπηρεσιών φωνής Tellas 1738, σε νέες χαμηλότερες τιμές, ανακοίνωσε σήμερα η Tellas. Τα νέα τιμολόγια θα τεθούν σε ισχύ από την 1η Φεβρουαρίου 2004.

Tellas: Νέες μειωμένες τιμές από 1η Φεβρουαρίου
Τα νέα τιμολόγια για το πακέτο υπηρεσιών φωνής Tellas 1738, σε νέες χαμηλότερες τιμές, ανακοίνωσε σήμερα η Tellas.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, βασικά χαρακτηριστικά της νέας τιμολογιακής πολιτικής είναι η ενίσχυση των ζωνών ειδικής χρέωσης, με εφαρμογή νέας ζώνης ειδικής χρέωσης και στις αστικές κλήσεις.

Συγκεκριμένα, οι χρεώσεις έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

* Αστικές Κλήσεις: Οι αστικές κλήσεις που πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως και Παρασκευή μειώνονται στα 0,024 ευρώ/λεπτό και είναι φθηνότερες κατά 8% έναντι του ΟΤΕ, ενώ τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες η χρέωση μειώνεται στα 0,023 ευρώ/λεπτό.

* Υπεραστικές Κλήσεις: Οι χρεώσεις για τις υπεραστικές κλήσεις που πραγματοποιούνται τις εργάσιμες ημέρες μειώνονται στα 0,052 ευρώ/λεπτό και είναι φθηνότερες κατά 19% έναντι του ΟΤΕ, ενώ οι τιμές για κλήσεις που πραγματοποιούνται τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες μειώνονται επιπλέον στα 0,044 ευρώ/λεπτό.

* Κλήσεις από σταθερό προς κινητό: Οι νέες τιμές για κλήσεις προς κινητά Vodafone και CosmΟΤΕ μειώνονται σε 0,204 ευρώ ανά λεπτό για τις εργάσιμες ημέρες και σε 0,190 ευρώ ανά λεπτό για τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες. Οι τιμές για κλήσεις προς Telestet και Q-Telecom είναι 0,220 ευρώ ανά λεπτό τις εργάσιμες ημέρες και 0,207 ευρώ ανά λεπτό τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες.

* Οι αστικές κλήσεις χρεώνονται ανά λεπτό.

* Οι κλήσεις προς κινητά χρεώνονται ανά δευτερόλεπτο μετά το πρώτο λεπτό.

* Οι υπεραστικές κλήσεις χρεώνονται ανά δευτερόλεπτο.

* Δεν υπάρχει μηνιαίο πάγιο ούτε κόστος ενεργοποίησης για Tellas 1738 και Tellas 1738 Office. Μηνιαία συνδρομή στα 3 ευρώ για Tellas 1738 My Greece.

Τέλος, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, για μεγαλύτερη οικονομία, η Tellas 1738 διαθέτει μια σειρά προαιρετικών προγραμμάτων σταθερής τηλεφωνίας που διασφαλίζουν στους συνδρομητές της ακόμη χαμηλότερες τιμές για συγκεκριμένους προτιμώμενους προορισμούς.

* My Mobile για όσους καλούν συχνά ένα συγκεκριμένο κινητό τηλέφωνο. Οι συνδρομητές μπορούν να απολαμβάνουν επιπλέον έκπτωση 13% στις ισχύουσες τιμές της Tellas με συνδρομή 2 ευρώ τον μήνα.

* My City για όσους καλούν συχνά μια συγκεκριμένη περιοχή της Ελλάδας. Οι συνδρομητές μπορούν να απολαμβάνουν επιπλέον έκπτωση 20% για έναν συγκεκριμένο κωδικό περιοχής με συνδρομή 1 ευρώ τον μήνα.

* My Country για όσους καλούν συχνά μια συγκεκριμένη χώρα του εξωτερικού. Οι συνδρομητές μπορούν να απολαμβάνουν επιπλέον έκπτωση 15% για όλες τις κλήσεις που πραγματοποιούν προς αυτή τη χώρα με συνδρομή 1 ευρώ τον μήνα.

Τα νέα τιμολόγια θα τεθούν σε ισχύ από την 1η Φεβρουαρίου 2004. Αυτή η κίνηση μείωσης των τιμολογίων αποτελεί συνέχεια της ιδιαίτερα επιτυχημένης στρατηγικής που ακολούθησε η εταιρία κατά το 2003 και η οποία την οδήγησε σε 500.000 συνδέσεις και την απόκτηση μεριδίου 8%, ποσοστό που επιτεύχθηκε σε διάστημα 11 μηνών.

Τέλος, επισημαίνεται στην ανακοίνωση, η επίδοση της Tellas για το 2003 αποτελεί πρότυπο για νεοεμφανιζόμενο τηλεπικοινωνιακό πάροχο στην Ευρώπη, ενώ η εταιρία δηλώνει απόλυτα αποφασισμένη για την επίτευξη αντίστοιχων επιδόσεων και το 2004.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v