Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο συγκρότημα γραφείων από Lamda Development

Τα κεντρικά γραφεία των εταιριών Procter & Gamble Hellas και Hyatt Regency Ξενοδοχειακή & Τουριστική (Θεσσαλονίκη) θα φιλοξενήσει το συγκρότημα KRONOS Business Centre, που αναπτύσσει η LAMDA Development στο Μαρούσι.

Νέο συγκρότημα γραφείων από Lamda Development
Τα κεντρικά γραφεία των εταιριών Procter & Gamble Hellas και Hyatt Regency Ξενοδοχειακή & Τουριστική (Θεσσαλονίκη) θα φιλοξενήσει το συγκρότημα KRONOS Business Centre, που αναπτύσσει η LAMDA Development στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, οι διαδικασίες μίσθωσης έχουν ολοκληρωθεί, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η μετεγκατάσταση των δύο εταιριών, η οποία προβλέπεται να ολοκληρωθεί μέσα στο Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, το ΚRONOS Business Centre αναπτύσσεται από τη LAMDA Estate Development (100% θυγατρική της LAMDA Development).

Η στρατηγική θέση του στην καρδιά του Αμαρουσίου προσφέρει στις δύο εταιρίες το σημαντικό πλεονέκτημα της άμεσης και εύκολης πρόσβασης στο δυναμικά αναπτυσσόμενο επιχειρηματικό κέντρο των Β. Προαστίων.

Επιπλέον, η μικρή απόσταση του συγκροτήματος από τη Λεωφόρο Κηφισίας, την Αττική οδό, το σταθμό του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου και τα υπόλοιπα μέσα μαζικής μεταφοράς διευκολύνει, σύμφωνα με τη διοίκηση της εταιρίας, την πρόσβαση όχι μόνο σε όλη την Αθήνα, αλλά και στο νομό Αττικής.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο, αυτοτελές κτίριο γραφείων και καταστημάτων συνολικής ωφέλιμης επιφάνειας 4.000 τ.μ., που διαθέτει σταθμό αυτοκινήτων (business parking) σε τρία υπόγεια συνολικής επιφάνειας 12.000 τ.μ.

Με αφορμή τη μίσθωση του ΚRONOS Business Centre, ο κ. Αλέξανδρος Δημακόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της LAMDA Estate Development, δήλωσε χαρακτηριστικά:

”Η ανάπτυξη και εκμετάλλευση συγκροτημάτων γραφείων και καταστημάτων αποτελεί μια σημαντική δραστηριότητα του oμίλου εταιριών της LAMDA Development. Αξιοποιώντας την αυξανόμενη τάση της αγοράς για στέγαση γραφείων στα βόρεια προάστια, αναπτύσσουμε στην περιοχή έργα υψηλών προδιαγραφών, με προτεραιότητα στον πρωτοποριακό σχεδιασμό και την εξαιρετική ποιότητα, απαντώντας στην ανάγκη των σύγχρονων επιχειρήσεων”.

Επιπλέον, τόνισε πως ”η μίσθωση των συγκροτημάτων που αναπτύσσουμε από πελάτες υψηλού κύρους, όπως οι εταιρείες Procter & Gamble Hellas και Hyatt Regency, επισφραγίζει την επιτυχία των επενδύσεών μας”.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, η Procter & Gamble αποτελεί μία πολυεθνική εταιρία καταναλωτικών ειδών με 300 προϊόντα ευρείας γκάμας που διανέμονται σε 140 χώρες σε όλο τον κόσμο και σε περισσότερους από 5 δισ. καταναλωτές, ενώ η Hyatt International Corporation συγκαταλέγεται στις εταιρίες του παγκόσμιου τουριστικού κλάδου με 207 πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες και θέρετρα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v