Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέες προσφορές από τη Cosmote

H Cosmote προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους τους χρήστες κινητής τηλεφωνίας να αλλάξουν δίκτυο και να συνδεθούν σε ένα από τα οικονομικά προγράμματα συμβολαίου της εταιρίας, διατηρώντας τον ίδιο ακριβώς αριθμό τηλεφώνου.

Νέες προσφορές από τη Cosmote
H Cosmote προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους τους χρήστες κινητής τηλεφωνίας να αλλάξουν δίκτυο και να συνδεθούν σε ένα από τα οικονομικά προγράμματα συμβολαίου της εταιρίας, διατηρώντας τον ίδιο ακριβώς αριθμό τηλεφώνου, με το ίδιο πρόθεμα, και απολαμβάνοντας πληθυσμιακή κάλυψη 99,6%.

Επιπλέον, με κάθε νέα σύνδεση σε όλα τα οικιακά προγράμματα συμβολαίου Cosmote, κερδίζουν έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο του κινητού τους, για ένα χρόνο, εναλλακτικά της παροχής επιδότησης συσκευής.

Eιδικά για τις νέες συνδέσεις που θα πραγματοποιηθούν σε ένα από τα προγράμματα οικιακού συμβολαίου Cosmote έως και τις 14 Φεβρουαρίου 2009, η Cosmote προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη έκπτωση παγίου από 50€ έως και 300€/χρόνο αντί επιδότησης συσκευής.

Έτσι, οι πελάτες που θα επιλέξουν να μεταφέρουν τον αριθμό τους στην Cosmote κρατώντας τη συσκευή τους, θα επωφεληθούν διπλά, σε οικονομία και πληθυσμιακή κάλυψη 99,6%. Η μεταφορά του αριθμού στο δίκτυο της Cosmote πραγματοποιείται δωρεάν, εύκολα και γρήγορα, με μία επίσκεψη σε οποιοδήποτε κατάστημα του εκτεταμένου δικτύου πωλήσεωνCosmote ή με μία δωρεάν κλήση από το κινητό τους στο 13897.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v