Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εurobank Properties: Αγορά κτιρίου έναντι 4 εκατ.

Η Eurobank Properties Α.Ε.Ε.Α.Π, προχώρησε στην αγορά κτιρίου με χρήση γραφείων σε κεντρικό σημείο στην Αθήνα από την "ICAP GROUP AE".

Εurobank Properties: Αγορά κτιρίου έναντι 4 εκατ.
Η Eurobank Properties Α.Ε.Ε.Α.Π, προχώρησε στην αγορά κτιρίου με χρήση γραφείων σε κεντρικό σημείο στην Αθήνα από την "ICAP GROUP AE", σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Το ακίνητο βρίσκεται στο Δήμο Αθηνών επί της οδού Παπαδιαμαντοπούλου 7 και αποτελείται από γραφειακούς χώρους επιφανείας 1.281,5τ.μ. και χώρους βοηθητικών χρήσεων επιφάνειας 238,03τ.μ..

Το ακίνητο παράλληλα εκμισθώθηκε στην ίδια την πωλήτρια εταιρεία "ICAP GROUP ΑΕ" με αρχική μισθωτική απόδοση που ανέρχεται σε 8,0%.

Το καταβληθέν τίμημα για την απόκτηση του ακινήτου ανήλθε στο ποσό των ευρώ 4,0 εκ, ποσό το οποίο καταβλήθηκε από τα κεφάλαια που αντλήθηκαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας το Δεκέμβριο του 2007.

Σύμφωνα με σχετική εκτίμηση που διενήργησε το Σώμα Ορκωτών Εκτιμητών (ΣΟΕ), η εκτιμηθείσα αξία του ακινήτου ανέρχεται στα ευρώ 4,034εκ.

Η παραπάνω επένδυση είναι σύμφωνη με τη στρατηγική της εταιρείας για την ανάπτυξή της μέσω επιλεκτικών επενδύσεων στην αγορά γραφείων, καταστημάτων, αποθηκευτικών και βιομηχανικών χώρων σε γεωγραφικές περιοχές υψηλής εμπορικότητας, λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες συνθήκες της κεφαλαιαγοράς και της αγοράς ακινήτων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v