Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Pasal: Καμία συμφωνία με ΕΤΕ για AthensHeart

Δεν υπάρχει καμία συμφωνία ή συζήτηση με την Εθνική Τράπεζα για μεταβίβαση του εμπορικού κέντρου AthensHeart, επισημαίνει η Pasal, αναφερόμενη σε χθεσινό δημοσίευμα του Τύπου και κατόπιν ερωτήματος από την Ε.Κ.

Pasal: Καμία συμφωνία με ΕΤΕ για AthensHeart
Δεν υπάρχει καμία συμφωνία ή συζήτηση με την Εθνική Τράπεζα για μεταβίβαση του εμπορικού κέντρου AthensHeart, επισημαίνει η Pasal, αναφερόμενη σε χθεσινό δημοσίευμα στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" και κατόπιν σχετικών ερωτημάτων από το Χ.A. και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Εθνική Τράπεζα υπήρξε ο βασικός χρηματοδότης της επένδυσης μέσω μακροπρόθεσμου δανεισμού. Ύστερα από το επιτυχημένο ξεκίνημα του κέντρου τον Δεκέμβριο, η εταιρία όντως εξετάζει την επέκτασή του σε όμορα οικόπεδα ιδιοκτησίας της, όπου ελέγχονται οι καλύτερες αναπτύξεις, ανάμεσα στις οποίες είναι και οι κινηματογράφοι.

Κατά συνέπεια, τονίζει, τα αναφερόμενα στο δημοσίευμα περί "μεταβίβασης πλειοψηφικού πακέτου του εμπορικού κέντρου με αντάλλαγμα τα multi cinemas και deals που αποκλίνουν από το αρχικό πλάνο ανάπτυξης" είναι παντελώς ανακριβή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v