Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote: Νέες μειωμένες χρεώσεις από FROG

Τις φθηνότερες βασικές χρεώσεις ομιλίας της αγοράς παρέχει το FROG σε όλους τους χρήστες του μόνο με 0,21€/λεπτό προς όλους τους εθνικούς προορισμούς (κινητά και σταθερά), για πάντα και αυτόματα, χωρίς διαδικασίες εγγραφής.

Cosmote: Νέες μειωμένες χρεώσεις από FROG
Τις φθηνότερες βασικές χρεώσεις ομιλίας της αγοράς παρέχει το FROG της Cosmote σε όλους τους χρήστες του μόνο με 0,21€/λεπτό προς όλους τους εθνικούς προορισμούς (κινητά και σταθερά), για πάντα και αυτόματα, χωρίς διαδικασίες εγγραφής.

Ο αγαπημένος σας βάτραχος μειώνει ακόμα περισσότερο τις τιμές. Τώρα από FROG σε FROG η χρέωση μειώνεται σε 0,10€/λεπτό όλη μέρα, κάθε μέρα, για ακόμα πιο φθηνή ομιλία, ενώ παρέχει και το φθηνότερο SMS με μόνο 0,02€ από το πρώτο μήνυμα και για πάντα. Απλά και οικονομικά.

Με πληθυσμιακή κάλυψη 99,6% σε ολόκληρη τη χώρα και με αυτόματη περιαγωγή (roaming), με το FROG μπορείτε να χρησιμοποιείτε το κινητό σας τηλέφωνο παντού. Απ’ άκρη, σ’ άκρη.

Το FROG είναι η πρώτη καρτοκινητή της αγοράς που διέθεσε κάρτα ανανέωσης χρόνου ομιλίας από 3€, για ακόμα πιο προσιτή επικοινωνία, χωρίς «ψιλά» γράμματα. Διατίθεται αποκλειστικά στα περίπτερα με κόστος μόλις 5€, με κάρτες ανανέωσης των 3€ και 7€. Για περισσότερες πληροφορίες: www.frogmobile.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v