Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς: Eπίσκεψη Σάλλα στη Χαλυβουργική

Τις νέες εγκαταστάσεις του εργοστασίου της Χαλυβουργικής, επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς Μιχ. Σάλλας. Η επένδυση που ξεπέρασε τα 150 εκατ. ευρώ κατά ένα σημαντικό μέρος χρηματοδοτήθηκε από την Τράπεζα Πειραιώς.

Πειραιώς: Eπίσκεψη Σάλλα στη Χαλυβουργική
Τις νέες εγκαταστάσεις του εργοστασίου της Χαλυβουργικής στην Ελευσίνα, επισκέφθηκαν ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς Μιχ. Σάλλας, ο αντιπρόεδρος Ιακ. Γεωργάνας και στελέχη της τράπεζας.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η νέα παραγωγική μονάδα, η οποία τέθηκε σε πλήρη δραστηριότητα, θεωρείται μία από τις τέσσερις πιο σύγχρονες μονάδες χαλυβουργίας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η επένδυση της Χαλυβουργικής, ξεπέρασε τα 150 εκατ. ευρώ και κατά ένα σημαντικό μέρος χρηματοδοτήθηκε από την Τράπεζα Πειραιώς. Με τις νέες εγκαταστάσεις, η επιχείρηση δεν αποκτά μόνο πολλή μεγαλύτερη παραγωγική δύναμη, αλλά θα προσφέρει και πολύ καλύτερο ποιοτικά προιόν.

Ο κ. Μιχ. Σάλλας συνεχάρη για το εκπληκτικό αυτό έργο, το οποίο ολοκληρώθηκε μέσα σε δύο χρόνια, την διοίκηση της Χαλυβουργικής, τους κ. Κωνσταντίνο, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο. Υπογράμμισε μάλιστα, ότι η νέα μονάδα δεν ενισχύει μόνο την Χαλυβουργική, αλλά και την εικόνα και το μέγεθος της βαριάς βιομηχανίας στην Ελλάδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v