Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lavipharm: Πιστοποίηση κατά ISO για τη Lavisoft

Την αναβάθμιση του πιστοποιητικού της ISO 9001:1994 σύμφωνα με το νέο πρότυπο ISO 9001:2000, ολοκλήρωσε η εταιρία Lavisoft Information Systems, μέλος του ομίλου Lavipharm.

Lavipharm: Πιστοποίηση κατά ISO για τη Lavisoft
Την αναβάθμιση του πιστοποιητικού της ISO 9001:1994 σύμφωνα με το νέο πρότυπο ISO 9001:2000 ολοκλήρωσε η εταιρία Lavisoft Information Systems, μέλος του ομίλου Lavipharm.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, η πιστοποίηση πραγματοποιήθηκε από την εταιρία ABS Quality Evaluations Inc. και αφορά τους τομείς σχεδιασμού, υλοποίησης και τεχνικής υποστήριξης ολοκληρωμένων πληροφορικών συστημάτων.

Σημειώνεται ακόμη στην ανακοίνωση, ότι με ανταγωνιστικό πλεονέκτημα την ευελιξία και τη δυνατότητα αναπροσαρμογής κάθε έργου της στα νέα δεδομένα της τεχνολογίας, η Lavisoft σχεδιάζει, αναπτύσσει, υλοποιεί και συντηρεί συστήματα πληροφορικής, ενώ είναι σε θέση να προσφέρει στην αγορά λύσεις υψηλής τεχνολογίας, τόσο σε λειτουργικό όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο.

Τέλος, επισημαίνετα στην ανακοίνωση, πως με την πιστοποίηση ISO 9001:2000 η Lavisoft συμβάλλει αφενός στην ενδυνάμωση των στόχων της, αφετέρου στη διαρκή αναβάθμιση των ποιοτικών χαρακτηριστικών της και την κατάταξή της μέσα στους δυνατούς παίκτες του χώρου της Πληροφορικής στην Ελλάδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v