Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MLS: Σύστημα αυτόματης μετάφρασης για επιχειρήσεις

Στην επαγγελματική έκδοση της αυτόματης μετάφρασης, η οποία αποτελεί την πρώτη εφαρμογή λογισμικού, ειδικά σχεδιασμένου για επιχειρήσεις, που επιτρέπει τη γρήγορη και αποτελεσματική μετάφραση κειμένων σε διάφορες γλώσσες, προχώρησε η MLS Πληροφορική.

MLS: Σύστημα αυτόματης μετάφρασης για επιχειρήσεις
Στην επαγγελματική έκδοση της αυτόματης μετάφρασης προχώρησε η MLS Πληροφορική.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για την πρώτη εφαρμογή λογισμικού, ειδικά σχεδιασμένου για επιχειρήσεις, που επιτρέπει τη γρήγορη και αποτελεσματική μετάφραση κειμένων σε διάφορες γλώσσες.

Σύμφωνα με την MLS Πληροφορική, το σύστημα αυτόματης μετάφρασης διακρίνεται για την ακρίβεια και την αξιοπιστία του.

Επιπλέον, σημειώνεται πως έχει ήδη εγκατασταθεί και χρησιμοποιείται από μεγάλες εταιρίες και οργανισμούς στην Ελλάδα, όπως για παράδειγμα τη ΜΕΒΓΑΛ, την American British Tobacco, την Altec, την Alpha Πληροφορική, την Albio Data, τον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων, το Νοσοκομείο Παπανικολάου, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και πολλούς άλλους.

Επίσης χρησιμοποιείται από εταιρίες και οργανισμούς σε παγκόσμια κλίμακα, όπως την Ευρωπαϊκή Ένωση, την Altavista, το NATO, την ORACLE, την AUTODESK, την DAIMLERCHRYSLER, την PRICEWATERHOUSE COOPER, τη CISCO και πολλούς άλλους, προκειμένου να αυτοματοποιήσουν τη μεταφραστική διαδικασία σε διάφορες ξένες γλώσσες, όπως είναι τα Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Ιαπωνικά, Κορεάτικα, Κινεζικά και Ρωσικά.

Σύμφωνα με την ίδια πάντα ανακοίνωση, με την εφαρμογή του συγκεκριμένου συστήματος επιτυγχάνεται αύξηση της παραγωγικότητας, εξοικονόμηση χρόνου, αξιοποίηση μεγάλου όγκου πληροφοριακών δεδομένων και προώθηση της επικοινωνίας μέσω της ταχείας κατανόησης του περιεχομένου κειμένων (ιστοσελίδων, αρχείων και αλληλογραφίας) σε μια ξένη γλώσσα.

Ειδικότερα η επαγγελματική αυτόματη μετάφραση παρέχει πολύ υψηλή ποιότητα μετάφρασης, εντυπωσιακή ταχύτητα μετάφρασης που ξεπερνά τις 600 σελίδες την ώρα, καθώς και δυνατότητα δημιουργίας λεξικών εξειδικευμένων για τις ανάγκες της κάθε εταιρείας.

Παράλληλα, παρέχει λειτουργία σε περιβάλλον τοπικού δικτύου (LAN) για την παράλληλη χρήση της εφαρμογής από πολλούς χρήστες και την εύκολη ανανέωση των πόρων (λεξικά) του συστήματος, αλλά και αρμονική ενσωμάτωση στις βασικές εφαρμογές γραφείου, όπως στο MS Office και στον Internet Explorer.

Επίσης προσφέρεται με λογισμικό οπτικής αναγνώρισης χαρακτήρων (OCR) προκειμένου να μεταφραστούν ξενόγλωσσα κείμενα από έντυπη μορφή.

Σε ό,τι αφορά την εγκατάσταση του συστήματος σημειώνεται πως εγκαθίσταται πολύ εύκολα και κάνει πραγματικότητα την πολυγλωσσική διαχείριση πληροφοριών, καθώς ανοίγει το δρόμο στην πληροφόρηση και την επικοινωνία κάθε επιχείρησης στη διεθνή αγορά.

Τέλος, σημειώνεται πως η MLS Πληροφορική συνεχίζει την αναπτυξιακή πορεία της τόσο σε επίπεδο οικονομικών αποτελεσμάτων όσο και στην ανάπτυξη νέων πρωτοποριακών τεχνολογιών.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως το 2004 είναι η πλέον σημαντική χρονιά για την εταιρεία, καθώς επενδύσεις σε έρευνα και ανάπτυξη των τελευταίων ετών μετουσιώνονται σε καινοτομικά προϊόντα και υπηρεσίες που απευθύνονται τόσο σε καταναλωτές όσο και σε επιχειρήσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v