Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom: Εργο 1,5 εκατ. για Υδρογραφική Υπηρεσία

Η Intracom IT Services ανακοίνωσε σήμερα την παράδοση έργου που αφορά στην ανάπτυξη του Θαλάσσιου Γεωγραφικού Συστήματος Πληροφοριών της Υδρογραφικής Υπηρεσίας του Πολεμικού Ναυτικού.

Intracom: Εργο 1,5 εκατ. για Υδρογραφική Υπηρεσία
Η Intracom IT Services ανακοίνωσε σήμερα την παράδοση έργου που αφορά στην ανάπτυξη του Θαλάσσιου Γεωγραφικού Συστήματος Πληροφοριών της Υδρογραφικής Υπηρεσίας του Πολεμικού Ναυτικού.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το έργο υλοποιήθηκε σε κοινοπραξία με τη Space Hellas και είχε συνολικό προϋπολογισμό ευρώ 1.496.880. Η Intracom IT Services ήταν επικεφαλής της κοινοπραξίας και συμμετείχε με ποσοστό 50%.

Σημειώνεται, ότι το αντικείμενο του έργου περιλάμβανε την ανάπτυξη αυτοματοποιημένων μηχανογραφικών μεθόδων για τη διαχείριση, επεξεργασία και διάθεση των θαλάσσιων γεωγραφικών πληροφοριών, με στόχο την ικανοποίηση και βέλτιστη εξυπηρέτηση αιτημάτων των δημόσιων και ιδιωτικών φορέων, αλλά και των πολιτών, για την αναζήτηση και άντληση των ανωτέρω πληροφοριών, αρμοδιότητας της Υδρογραφικής Υπηρεσίας, μέσω διαδικτύου.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της σύμβασης, η Intracom IT Services ανέλαβε την προμήθεια, εγκατάσταση και παραμετροποίηση τυποποιημένου λογισμικού εφαρμογών (RDBMS, ERP, GIS), την ανάπτυξη των λογισμικού εφαρμογών ενδοεπιχειρησιακής και διαδικτυακής πληροφόρησης, χαρτογραφικής αναζήτησης προϊόντων και ηλεκτρονικού εμπορίου (e-shop), την υλοποίηση της νέας πύλης (portal) της Υδρογραφικής Υπηρεσίας και τέλος την ολοκλήρωση των συστημάτων υποδομής και την παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης των χρηστών.

--- Σχετικά με την Intracom IT Services

Η Intracom IT Services, θυγατρική της Intracom Holdings, είναι από τις κορυφαίες εταιρίες παροχής υπηρεσιών πληροφορικής στη Ν.Α. Ευρώπη και Μέση Ανατολή. Εξειδικεύεται στην ολοκλήρωση συστημάτων πληροφορικής, την ανάπτυξη λογισμικού και την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης και outsourcing στους τομείς δημόσιας διοίκησης, τραπεζών και χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και μεγάλων επιχειρήσεων. Περισσότεροι από 500 διεθνείς φορείς, τράπεζες, ιδρύματα και επιχειρήσεις σε 56 χώρες έχουν επιλέξει τις προηγμένες λύσεις και υπηρεσίες της Intracom IT Services.

Η εταιρία έχει δυναμικά αναπτυσσόμενες θυγατρικές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με μεγαλύτερη την INTRASOFT International, έναν από τους σημαντικότερους προμηθευτές υπηρεσιών πληροφορικής στον ευρύτερο Ευρωπαϊκό Δημόσιο Τομέα και τα Ευρωπαϊκά Ινστιτούτα. Ως Όμιλος, η Intracom IT Services απασχολεί περισσότερα από 1.600 άτομα. Από το 2000 και κάθε χρόνο, η IDC κατατάσσει την Intracom στην 1η θέση στον τομέα παροχής υπηρεσιών πληροφορικής την Ελλάδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v