Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεργασία Space με την Computer Associates Hellas

Συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με τη Computer Associates Hellas, υπέγραψε η Space Hellas. Η συμφωνία αφορά στην ενσωμάτωση των συστημάτων της πρώτης στις ολοκληρωμένες Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών της δεύτερης.

Συνεργασία Space με την Computer Associates Hellas
Συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με τη Computer Associates Hellas, υπέγραψε η Space Hellas, επιβεβαιώνοντας τους στόχους της, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, για την πληρέστερη δυνατή κάλυψη των αναγκών της ελληνικής αγοράς με προηγμένες τεχνολογικά λύσεις.

Συγκεκριμένα, η συμφωνία αφορά στην ενσωμάτωση των πρωτοποριακών λύσεων ασφάλειας συστημάτων πληροφορικής (eTrust) και συστημάτων διαχείρισης δικτύων (Unicenter) της Computer Associates, στις ολοκληρωμένες λύσεις Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών που η Space Hellas προσφέρει στις σύγχρονες επιχειρήσεις.

Όπως τόνισε ο κ. Τάσος Γκιόκας, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Space Hellas: ”Πρόκειται για μία συνεργασία η οποία αναμένεται να αποδώσει σύντομα καρπούς. Οι προηγμένες τεχνολογικά λύσεις της Computer Associates - μίας εταιρίας ηγέτιδας στο χώρο της, έρχονται να προστεθούν στο portfolio μας και να ”δέσουν” με την τεχνογνωσία και εμπειρία του ανθρώπινου δυναμικού μας. Στόχος μας είναι η πληρέστερη κάλυψη των όποιων εξειδικευμένων αναγκών των πελατών μας στον τομέα της ασφάλειας πληροφορικής και της διαχείρισης δικτύων”.

Από την πλευρά του, ο κ. Erez Braun, Country Manager της Computer Associates για την Ελλάδα και την Κύπρο, δήλωσε: ”Η συνεργασία μας με τη Space Hellas αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την καλύτερη ανάπτυξη της εταιρίας στην Ελληνική αγορά και για την ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών των Ελληνικών επιχειρήσεων και οργανισμών. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που διαθέτει η Computer Associates, σε κρίσιμους τομείς για την απρόσκοπτη λειτουργία των επιχειρήσεων, όπως είναι η Διαχείριση της Ασφάλειας και η Διαχείριση Δικτύων και Συστημάτων, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και την εμπειρία των στελεχών της Space Hellas, εξασφαλίζουν ποιότητα, υψηλή προστιθέμενη αξία και την καλύτερη απόδοση της επένδυσης (Return On Investment)”.

Η Computer Associates Hellas, θυγατρική της Computer Associates International, Inc., δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2000 και διαθέτει στην Ελληνική αγορά την πλήρη σειρά των προϊόντων και των λύσεων της CA καθώς και υπηρεσίες υποστήριξης και εκπαίδευσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v