Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εγκατάσταση ERP σε 5 εταιρίες από Q & R

Σε πέντε νέες ιδιωτικές επιχειρήσεις, εγκατέστησε το πληροφορικό σύστημα ORAMA ERP η εταιρία Quality & Reliability το τελευταίο δίμηνο, από τις οποίες οι τέσσερις ξεκίνησαν ηδη τη λειτουργία του.

Εγκατάσταση ERP σε 5 εταιρίες από Q & R
Σε πέντε νέες ιδιωτικές επιχειρήσεις, εγκατέστησε το πληροφορικό σύστημα ORAMA ERP η εταιρία Quality & Reliability το τελευταίο δίμηνο.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, οι σχετικές συμβάσεις υπεγράφησαν πρόσφατα και οι τέσσερις από αυτές ξεκίνησαν ήδη να λειτουργούν με το νέο επιχειρησιακό λογισμικό.

Οι νέοι πελάτες της Q&R είναι οι εταιρίες Ε.Α.Σ. Αγρινίου, Ατλας Τεϊπς, Λατομική ΑΕ, ΛΕΟΣ ΑΕ, Χρυσά Αυγά ΑΕ.

Σημειώνεται στην ανακοίνωση, ότι οι νέες αυτές πωλήσεις έρχονται να προστεθούν σε μια μεγάλη σειρά επιτυχημένων εγκαταστάσεων του προϊόντος ORAMA ERP τόσο στην Ελληνική όσο και στην διεθνή αγορά.

Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αγρινίου, με έδρα το Αγρίνιο, έχει ως αντικείμενο εργασίας την συγκέντρωση και διάθεση αγροτικών προϊόντων.

Η κύρια ασχολία της εταιρίας Ατλας Τεϊπς είναι οι συγκολλητικές ταινίες και τα είδη συσκευασίας και εδρεύει στην Αταλάντη.

Η Λατομική ΑΕ, που εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης, είναι βιομηχανία σκυροδέματος και η βασική δραστηριότητα της εταιρείας ΛΕΟΣ ΑΕ είναι η εμπορία ειδών άθλησης και οργάνων γυμναστικής και η έδρα της βρίσκεται στην Αθήνα.

Eπίσης, η εταιρεία Χρυσά Αυγά ΑΕ, με έδρα το Πολυδένδρι Αττικής, ασχολείται με την παραγωγή και εμπορία αυγών.

Το σύνολο σχεδόν των παραπάνω πελατών έχουν εγκαταστήσει όλα τα υποσυστήματα του λογισμικού ORAMA ERP που περιλαμβάνουν: Κύκλωμα Οικονομικής Διαχείρισης, Εμπορικής Διαχείρισης, Διαχείρισης Εισαγωγών, καθώς και τα κυκλώματα της Διαχείρισης και Κοστολόγησης της Παραγωγής αλλά και τη Διαχείριση της Μισθοδοσίας του Προσωπικού.

Τέλος, επισημαίνεται ότι με το νέο Πληροφορικό Σύστημα, οι εταιρίες αναμένεται να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο το επίπεδο της οργάνωσή τους, να βελτιστοποιήσουν την λειτουργία του και να επιτύχουν ταυτόχρονα την αύξηση της παραγωγικότητας και την μείωση του κόστους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v