Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Sato: Εργο για ΑΘΗΝΑ 2004, ύψους 650.000 ευρώ

Η Sato ανέλαβε το πρόγραμμα Rate Card της ΟΕΟΑ ΑΘΗΝΑ 2004, που αφορά την ενοικίαση επίπλων για την εξυπηρέτηση των διακεκριμένων καλεσμένων των Ολυμπιακών Αγώνων. Το συνολικό ύψος του έργου ανέρχεται σε 650.000 ευρώ.

Sato: Εργο για ΑΘΗΝΑ 2004, ύψους 650.000 ευρώ
Ανάδοχος του Rate Card της ΟΕΟΑ ΑΘΗΝΑ 2004, αναδείχθηκε η Sato.

Ειδικότερα, η Sato ανέλαβε το πρόγραμμα Rate Card της ΟΕΟΑ ΑΘΗΝΑ 2004, που αφορά την ενοικίαση επίπλων για την εξυπηρέτηση των διακεκριμένων καλεσμένων των Ολυμπιακών Αγώνων. Σε αυτούς συγκαταλέγονται οι εκπρόσωποι του Γραπτού και Ηλεκτρονικού Τύπου Εθνικών Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Επιτροπών, εγκαταστάσεων Τεχνικών Αξιωματούχων και Χορηγών των Αγώνων.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, τον σημαντικότερο παράγοντα για την επιλογή της Sato, αποτέλεσε η εμπειρία που διαθέτει η εταιρία στην ενοικίασή επίπλων, όπως επίσης και η οργάνωση της εταιρείας, που της επιτρέπει να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε πολύπλοκα έργα.

Αναφέρεται ακόμη, ότι η Sato είχε διαθέσει τον εξοπλισμό για την Σύνοδο Κορυφής στην Χαλκιδική, όπως επίσης και για το μεγαλύτερο μέρος των δοκιμαστικών διοργανώσεων (sports events) του ΑΘΗΝΑ 2004.

Το συνολικό ύψος του έργου ανέρχεται σε 650.000 ευρώ και περιλαμβάνει περίπου 9.000 προϊόντα όπως τραπέζια εργασίας, καθίσματα, γραφεία, βιβλιοθήκες, ντουλάπες, καναπέδες, lockers, κ.λ.π

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v