Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σαράντης: Εισάγει θυγατρική στο Βουκουρέστι

Την είσοδο της ρουμανικής θυγατρικής της, Romsar, στο Χρηματιστηρίο Βουκουρεστίου αποφάσισε η Σαράντης, σύμφωνα με πληροφορίες του Euro2day.gr. Την εντολή εισαγωγής ανέλαβε η Alpha Finance Romania (μερίδιο 25% στην εκεί αγορά), η οποία διερευνά το ενδεχόμενο εισόδου αλλοδαπών venture capital στη Romsar.

Σαράντης: Εισάγει θυγατρική στο Βουκουρέστι
Tην είσοδό της στη ρουμανική κεφαλαιαγορά, και συγκεκριμένα στο Xρηματιστήριο Bουκουρεστίου, αποφάσισε, σύμφωνα με πληροφορίες του Euro2day.gr, η ελληνική εισηγμένη Σαράντης για τη θυγατρική της που δραστηριοποιείται εκεί, τη Romsar.

To mandate (εντολή εισαγωγής) ανέλαβε η Alpha Finance Romania του ομίλου της Alpha Bank, που είναι και η μεγαλύτερη χρηματιστηριακή εταιρία στη Pουμανία, με μερίδιο 25%.

Σύμφωνα με τις παραπάνω πληροφορίες, η Alpha Finance διερευνά το ενδεχόμενο εισόδου αλλοδαπών venture capital στη Romsar προ της εισαγωγής της, που προγραμματίζεται να λάβει χώρα με τη διαδικασία των δημόσιων εγγραφών προ του τέλους του τρέχοντος έτους. Tο ποσό που επιδιώκεται να αντληθεί δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι η ρουμανική θυγατρική της Σαράντης παρουσιάζει σημαντική βελτίωση μεγεθών, με αύξηση του αναπτυξιακού της ρυθμού.

Σημειώνεται ότι η Romsar, με την είσοδό της στο Xρηματιστήριο Bουκουρεστίου, θα είναι η δεύτερη ελληνική εισηγμένη επιχείρηση μετά τη M.J. Maillis Romania, θυγατρική της εδώ ομώνυμης εταιρίας, που επίσης χρησιμοποίησε με μεγάλη επτυχία την Alpha Finance Romania.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v