Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αβαξ: Δύο νέες συμβάσεις σε Ελλάδα και Αλβανία

Την υπογραφή δύο νέων συμβάσεων στην Ελλάδα και την Αλβανία, που αφορούν την κατασκευή μέρους της Εγνατία Οδού, ύψους 129 εκατ. ευρώ, και εγκατάσταση χλοοτάπητα σε 10 γήπεδα ποδοσφαίρου στην Αλβανία, ανακοίνωσε η εταιρία J&P-ΑΒΑΞ.

Αβαξ: Δύο νέες συμβάσεις σε Ελλάδα και Αλβανία
Την υπογραφή δύο νέων συμβάσεων στην Ελλάδα και την Αλβανία ανακοίνωσε η εταιρία J&P-ΑΒΑΞ.

Ειδικότερα, υπεγράφη από την Εγαντία Οδός Α.Ε. και την εταιρία J&P ΑΒΑΞ σύμβαση για την κατασκευή του έργου: ”Εγνατία Οδός τμήμα Νυμφόπετρα - Ρεντίνα - Α/Κ Ασπροβάλτας (10.1 – 11.2)”, προϋπολογισμού 129 εκατ. ευρώ ή 44 δισ. δρχ.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, το έργο αφορά στην πλήρη κατασκευή του τμήματος της Εγνατίας Οδού από Νυμφόπετρα μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο Ασπροβάλτας, με συνολικό μήκος 32,16 χλμ. περίπου, με διατομή αυτοκινητόδρομου ανεξαρτήτων κλάδων με κεντρική νησίδα και δύο λωρίδες συν μία λωρίδα έκτακτης ανάγκης ανά κατεύθυνση.

Περιλαμβάνει την κατασκευή των ανισόπεδων κόμβων Ρεντίνας και Ασπροβάλτας, την κατασκευή της δίδυμης σήραγγας Βρασνών μήκους περίπου 200 μ., την κατασκευή σταθμού συντήρησης της οδού και όλα τα συνοδά έργα (μεγάλα και μικρά τεχνικά, ανισόπεδες διασταυρώσεις, έργα αποχέτευσης ομβρίων και αποστράγγισης της οδού, σήμανση, ηλεκτροφωτισμό και φωτεινή σηματοδότηση, την κατασκευή κτιρίου εξυπηρέτησης της σήραγγας κ.λπ.).

Περιλαμβάνει επίσης τη βελτίωση της επαρχιακής οδού Νυμφόπετρα – Ρεντίνα, μήκους περίπου 25 χλμ. και τις εργασίες διαμόρφωσης του χώρου διοδίων της Νυμφόπετρας. Η συνολική προθεσμία για την κατασκευή του έργου ορίζεται σε τριάντα έξι (36) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Επίσης, υπεγράφη από την Αλβανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και την J&P ΑΒΑΞ σύμβαση για την προμήθεια και εγκατάσταση χλοοτάπητα σε δέκα (10) γήπεδα ποδοσφαίρου στην Αλβανία, προϋπολογισμού 720.000 ευρώ.



Αντικείμενο του έργου είναι η προμήθεια και εγκατάσταση χλοοτάπητα τύπου OLYMPICO, σε έκταση περίπου 8.000 m2 ανά γήπεδο, με χρήση της μεθόδου Big Slab, σε δέκα γήπεδα ποδοσφαίρου σε διάφορες περιοχές της Αλβανίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v