Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΠΕΙΡ: Επιβράβευση πολιτών για αποτροπή ληστείας

Η Τράπεζα Πειραιώς επιβράβευσε δύο πολίτες με το ποσό των 100.000 ευρώ έκαστος, καθώς βοήθησαν αποφασιστικά και με κίνδυνο της ζωής τους, στην αντιμετώπιση και στην εξουδετέρωση δύο ένοπλων ληστών.

ΠΕΙΡ: Επιβράβευση πολιτών για αποτροπή ληστείας
Η τράπεζα Πειραιώς σύμφωνα με ανακοίνωσή της, ευχαριστεί ιδιαιτέρως τους Θεσσαλονικείς πολίτες, που σήμερα το πρωί βοήθησαν αποφασιστικά και με κίνδυνο της ζωής τους, στην αντιμετώπιση και στην εξουδετέρωση δύο ένοπλων ληστών που εισήλθαν στο υποκατάστημα της τράπεζας επί της οδού Αγ. Δημητρίου.

Οι δύο ληστές, αφού βγήκαν από το κατάστημα της τράπεζας με την λεία των €13.000, βρέθηκαν αντιμέτωποι με ομάδα περαστικών, οι οποίοι δίχως να διστάσουν αντέδρασαν, τους περικύκλωσαν εμποδίζοντας τη διαφυγή τους και τους αφόπλισαν, ενώ οι δύο ληστές άρχισαν να πυροβολούν.

Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθούν οι ληστές, αλλά να τραυματιστούν δύο από τους ενεργούς πολίτες που διακομίστηκαν με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Ευτυχώς η υγεία τους δεν διατρέχει κίνδυνο.

Η τράπεζα Πειραιώς, σε ξεχωριστή εκδήλωση, θα επιβραβεύσει τους πολίτες που συμμετείχαν στη σύλληψη των ληστών και όσο αφορά ειδικότερα στους δύο τραυματισθέντες κ. Δήμο A. Μπουφίδη και κ. Xarsenie M. Dumitru, πέρα από την κάλυψη των νοσηλίων θα τους καταβάλει τιμής ένεκεν και για βοήθεια των οικογενειών τους, το ποσό των €100.000 στον καθένα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v