Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εργαστήρι τουριστικών σπουδών από Τ. Ολυμπιακή

Στη σύσταση της εταιρίας - εργαστήρι τουριστικών σπουδών, Porto Carras Campus Hospitality, προχώρησε η Τεχνική Ολυμπιακή. Εδρα του εργαστηρίου είναι το υπό ριζική ανακαίνιση ξενοδοχειακό - τουριστικό συγκρότημα Πόρτο Καρράς.

Εργαστήρι τουριστικών σπουδών από Τ. Ολυμπιακή
Στη σύσταση εταιρίας με την επωνυμία Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών Τουριστικής Εκπαίδευσης -διακριτικός τίτλος: Porto Carras Campus Hospitality– προχώρησε η Τεχνική Ολυμπιακή.

Εδρα του εργαστηρίου είναι το υπό ριζική ανακαίνιση ξενοδοχειακό - τουριστικό συγκρότημα Πόρτο Καρράς, στο Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής. Η σχολή είναι αγγλόφωνη, 3ετούς φοίτησης και προσφέρει πτυχία στους τομείς Hospitality & Tourism Management, Food & Beverage Management, Culinary Hospitality Management. Παράλληλα προσφέρει βραχυχρόνια επιμορφωτικά προγράμματα για επαγγελματίες στον τουριστικό χώρο.

Οι εγκαταστάσεις της σχολής, σύμφωνα και με σχετική ανακοίνωση, τηρούν όλες τις διεθνείς προδιαγραφές ξενοδοχειακής εκπαίδευσης. Τα προγράμματα σπουδών περιλαμβάνουν ένα θεωρητικό μέρος και ένα πρακτικό μέρος. Τα μαθήματα διδάσκονται σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες που πλαισιώνονται από εργαστήρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και βιβλιοθήκη. Τα πρακτικά μαθήματα διεξάγονται στους πραγματικούς χώρους εργασίας του συγκροτήματος. Το συγκρότημα των τριών υπερσύγχρονων ξενοδοχειακών μονάδων με τα 1.000 δωμάτια είναι στη διάθεση της σχολής και των σπουδαστών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v