Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Marfin Egnatia: Μαραθώνιος αγάπης για το παιδί

Στο πλαίσιο του Μαραθωνίου Αγάπης για το Παιδί 2008 - 2009 που διοργανώνεται από τη Marfin Egnatia Bank σε συνεργασία με το Marfin Foundation, θα πραγματοποιηθεί Bazaar των ιδρυμάτων που στηρίζει ο Μαραθώνιος.

Marfin Egnatia: Μαραθώνιος αγάπης για το παιδί
Στο πλαίσιο του Μαραθωνίου Αγάπης για το Παιδί 2008 - 2009, που διοργανώνεται από τη Marfin Egnatia Bank σε συνεργασία με το Marfin Foundation και την υποστήριξη των εταιριών του ομίλου Marfin Investment Group, θα πραγματοποιηθεί Bazaar των ιδρυμάτων που στηρίζει ο Μαραθώνιος, την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009 και ώρες 9:30 - 19:30, στην αίθουσα του Αττικό Μετρό στο Σύνταγμα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ιδρύματα, σύλλογοι και φορείς παιδιών με ειδικές ανάγκες καθώς και αυτών που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας εκθέτουν τις δημιουργίες που έχουν κατασκευάσει τα ίδια τα παιδιά. Με περίπτερο ενημέρωσης θα συμμετάσχει και η Παιδιατρική Κλινική Μητέρα του ομίλου Υγεία.

Παράλληλα, από το περίπτερο της τράπεζας θα πωλούνται τυχεροί λαχνοί που κληρώνουν πλούσια δώρα, καθώς και τα παιδικά παραμύθια του φετινού Μαραθωνίου από τον συγγραφέα Νάσο Αθανασίου.

Σημειώνεται ότι όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από τις δράσεις του Μαραθωνίου Αγάπης για το Παιδί θα διατεθούν υπέρ του σκοπού σε φορείς, σε συλλόγους και σε οικογένειες παιδιών με ειδικές ανάγκες, με σοβαρές ασθένειες, όπως και σε ορφανοτροφεία και οικοτροφεία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v