Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΥΓΕΙΑ: Το νέο Δ.Σ. του ομίλου Safak

To ΥΓΕΙΑ ανακοινώνει τη σύνθεση του νέου Δ.Σ. του ομίλου Safak μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας συνεργασίας με την οποία ο όμιλος του ΥΓΕΙΑ εξαγόρασε το 50% του ομίλου Safak.

ΥΓΕΙΑ: Το νέο Δ.Σ. του ομίλου Safak
To ΥΓΕΙΑ ανακοινώνει τη σύνθεση του νέου Δ.Σ. του ομίλου Safak μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας συνεργασίας με την οποία ο όμιλος του ΥΓΕΙΑ εξαγόρασε το 50% του ομίλου Safak, ενώ η οικογένεια Ozturk διατηρεί το υπόλοιπο 50%.

Η συμφωνία προβλέπει ότι η διοίκηση (management) του ομίλου Safak θα ασκείται από το ΥΓΕΙΑ.

Η σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου έχει ως εξής:

1. Saim Ozturk, Πρόεδρος του Δ.Σ.
2. Antony Rapp, Αντιπρόεδρος
3. Αρετή Σουβατζόγλου, Μέλος
4. Θεμιστοκλής Χαραμής, Μέλος
5. Mehmet Kocak, Μέλος
6. Αλέξιος Κομνηνός, Μέλος
7. Σεραφείμ Κωνσταντινίδης, Μέλος

Το διοικητικό συμβούλιο επιθυμεί να εκφράσει σε όλους τους ιατρούς και στο προσωπικό των νοσοκομείων του ομίλου Safak την πρόθεσή του να συνεργαστεί στενά με γνώμονα τη διαρκή βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών και την αναβάθμιση των νοσοκομείων καθώς και την επέκταση του ομίλου στην Κωνσταντινούπολη και στην υπόλοιπη Τουρκία.

O όμιλος ΥΓΕΙΑ αποτελεί τον επενδυτικό βραχίονα στον τομέα παροχής υπηρεσιών υγείας της MARFIN INVESTMENT GROUP A.E. (MIG), διαθέτει 9 νοσοκομεία στην Ελλάδα, στην Τουρκία και στην Κύπρο, ενώ κατασκευάζει ένα νέο Γενικό Νοσοκομείο στα Τίρανα της Αλβανίας. Ο στρατηγικός στόχος της MIG είναι ο όμιλος ΥΓΕΙΑ να αποτελέσει τον μεγαλύτερο όμιλο παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών υγείας στη νοτιοανατολική Ευρώπη, στη Μεσόγειο και στη Μέση Ανατολή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v