Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom Telecom: Σύμβαση 15 εκατ. με τη BTC

Η Intracom Telecom, μέλος της Sitronics, μέσω της θυγατρικής της Intracom Bulgaria, ανακοίνωσε σήμερα την υπογραφή σύμβασης ύψους 30 εκ. λέβα (περίπου 15 εκ. ευρώ) με τη Βουλγαρική Εταιρία τηλεπικοινωνιών (BTC).

Intracom Telecom: Σύμβαση 15 εκατ. με τη BTC
Η Intracom Telecom, μέλος της SITRONICS, μέσω της θυγατρικής της Intracom Bulgaria, ανακοίνωσε σήμερα την υπογραφή σύμβασης ύψους 30 εκατ. λέβα (περίπου 15 εκατ. ευρώ) με τη Βουλγαρική Εταιρία Τηλεπικοινωνιών (BTC), για την ολοκληρωμένη υλοποίηση των εργασιών υποδομής του GSM δικτύου της.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο της σύμβασης αυτής, η εταιρία ανέλαβε την παροχή υπηρεσιών και την προμήθεια υλικών που σχετίζονται με την κατασκευή του GSM δικτύου της BTC. Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί σε δύο χρόνια.

Ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, διευθύνων σύμβουλος της Intracom Telecom, δήλωσε: "Είμαστε ενθουσιασμένοι που διευρύνουμε περαιτέρω τη συνεργασία μας με την BTC, έναν από τους δυναμικότερους πάροχους της βουλγαρικής αγοράς. Είμαστε έτοιμοι να συμβάλλουμε, μέσω της πολυετούς εμπειρίας και της υψηλής ποιότητας τεχνικών υπηρεσιών της Iintracom Βουλγαρίας, στην ταχεία ανάπτυξη και υποστήριξη του δικτύου της BTC".

Σχετικά με την BTC

Η BTC είναι ο κορυφαίος τηλεπικοινωνιακός πάροχος της Βουλγαρίας και μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες της χώρας, απασχολώντας περίπου 7.000 εργαζομένους. Η BTC προσφέρει πλήρη σειρά τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών όπως, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, υπηρεσίες internet και μεταφοράς δεδομένων. Τόσο οι εταιρικοί όσο και οι οικιακοί πελάτες της BTC μπορούν να απολαμβάνουν τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους. Η εταιρία έχει σήμερα 2,1 εκατομμύρια συνδρομητές σταθερής τηλεφωνίας, 1,3 εκατομμύρια κινητής και περισσότερους από 240.000 συνδρομητές internet (ADSL).

Σχετικά με την Intracom Bulgaria

H Intracom Bulgaria είναι θυγατρική εταιρία της Intracom Telecom και δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό και παράδοση ολοκληρωμένων λύσεων στους τομείς: τηλεπικοινωνιών, δικτύων κινητής τηλεφωνίας, και πληροφορικής (ΙΤ) για τράπεζες και οργανισμούς δημόσιας διοίκησης, παρέχοντας επίσης εκπαίδευση και υποστήριξη για την αποτελεσματική λειτουργία των εφαρμογών που προσφέρει.
 
Η Intracom Βουλγαρίας είναι σήμερα μια από τις καταξιωμένες εταιρίες παροχής τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού και υπηρεσιών υλοποίησης για τη BTC (σταθερή και κινητή τηλεφωνία), για την Globul, θυγατρική της Cosmote καθώς επίσης και για μια σειρά εναλλακτικών παρόχων. H Intracom Bulgaria, απασχολεί σήμερα περισσότερα από 100 εξειδικευμένα και έμπειρα στελέχη, η πλειονότητα των οποίων έχει πολύ υψηλό τεχνικό και ακαδημαϊκό υπόβαθρο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v