Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ηλέκτρα: Μετονομάζεται σε Πειραιώς Real Estate

Σε Πειραιώς Real Estate μετονομάζεται η Ηλέκτρα, με σχετική τροποποίηση του καταστατικού, ενώ η χθεσινή (29/12) Γ.Σ. αποφάσισε την απόσχιση του ηλεκτρολογικού κλάδου της εταιρίας και την εισφορά του σε θυγατρική της, αλλά και την αλλαγή του σκοπού της εισηγμένης.

Ηλέκτρα: Μετονομάζεται σε Πειραιώς Real Estate
Σε Πειραιώς Real Estate Ανώνυμος Εταιρία Ανάπτυξης - Διαχείρισης και Εκμετάλλευσης Ακινήτων, με διακριτικό τίτλο Πειραιώς Real Estate, μετονομάζεται η Ηλέκτρα με σχετική τροποποίηση του καταστατικού.

Εξάλλου, σημειώνεται πως η χθεσινή (29 Δεκεμβρίου 2003) έκτακτη γενική συνέλευση των μετοχών της εισηγμένης αποφάσισε την απόσχιση του ηλεκτρολογικού κλάδου της Ηλέκτρα και την εισφορά του στην Ηλέκτρα Βορείου Ελλάδος, κατά 100% θυγατρική της πρώτης.

Επίσης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η γενική συνέλευση αποφάσισε την αλλαγή του σκοπού της εταιρίας με μεταβολή του καταστατικού της.

Σε αυτό το πλαίσιο η εταιρία θα ασχολείται με την εκμετάλλευση ακινήτων, την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε σχέση με την αξιοποίηση, ανάπτυξη και εκμετάλλευση ακίνητης περιουσίας, τις υπηρεσίες διαχείρισης και συντήρησης ακίνητης περιουσίας και τις επενδύσεις σε πάσης φύσεως ακίνητα εισοδήματος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v