Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Pasal: Και σινεμά στο Athens Heart

Σε συζητήσεις με μεγάλους "παίκτες" από τον χώρο του κινηματογράφου, βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση της Pasal Development, προκειμένου να στεγαστούν αίθουσες σινεμά στο Athens Heart.

  • του Στέφανου Κοτζαμάνη
Pasal: Και σινεμά στο Athens Heart
Σε συζητήσεις με μεγάλους "παίκτες" από τον χώρο του κινηματογράφου, βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση της Pasal Development, προκειμένου να στεγαστούν αίθουσες σινεμά στο Athens Heart και ειδικότερα στο κομμάτι των όμορων οικοπέδων, επί των οποίων σχεδιάζεται να γίνει η επέκταση κατά 3.200 τ.μ. του γνωστού εμπορικού κέντρου.

Σύμφωνα με κύκλους προσκείμενους στην Pasal, η μέχρι τώρα πορεία του Athens Heart βαδίζει σύμφωνα με τους αρχικούς στόχους παρά τη γενικότερη δυσμενή συγκυρία, λόγω της μοναδικότητάς του στην ευρύτερη περιοχή και του καλού προϊοντικού μίγματος που προσφέρει στους πελάτες.

Μέσα στο 2009, θα γίνει η επέκταση του εμπορικού κέντρου κατά 3.200 τ.μ. μέσα από τη χρήση δύο όμορων οικοπέδων που έχουν εξαγοραστεί. Επίσης, θα κλιμακωθεί η προσπάθεια διαφήμισης και δημοσιοποίησης του κέντρου στο ευρύ κοινό.

Κατά τα λοιπά, τα κυριότερα projects που αναμένεται να απασχολήσουν τον εισηγμένο όμιλο μέσα στο έτος, είναι το εμπορικό κέντρο στη Χαλκίδα, το ακίνητο επί της λεωφόρου Αλίμου, κ.λπ. Αντίθετα, ορισμένα άλλα ακίνητα θα αφεθούν να "ωριμάσουν", όπως π.χ. αυτό του Λαυρίου, όπου μελλοντικά εκτιμάται ότι θα αναβαθμιστεί η αξία του από έργα όπως η επέκταση της Αττικής Οδού, η αναβάθμιση του λιμανιού, ο προαστιακός, κ.λπ.

---Τι "παίζει" με Lamda

Έντονη είναι η φημολογία που φέρουν την Pasal να έχει συναποφασίσει τη συνεργασία της με τη Lamda Development του ομίλου Λάτση, σε συγκεκριμένο project.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του euro2day, τέτοια απόφαση δεν έχει ληφθεί. Ωστόσο, αλήθεια είναι ότι έχει αναπτυχθεί ένας "δίαυλος επικοινωνίας" μεταξύ των δύο πλευρών, με στόχο την από κοινού ενδεχόμενη ανάληψη κάποιων projects. Επί του παρόντος πάντως, καμιά συμφωνία δεν υπάρχει μεταξύ των δύο εισηγμένων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v