Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΥΑΘ: "Συμφωνία" για αυξήσεις εργαζομένων

Δεκτή έγινε από τη διοίκηση της ΕΥΑΘ η πρόταση του Οργανισμού Μεσολάβησης & Διαιτησίας, στον οποίο οι συνδικαλιστές προσέφυγαν, για αυξήσεις 4,5% για το 2008 και 3,5% για το 2009 επί των βασικών μισθών.

ΕΥΑΘ: Συμφωνία για αυξήσεις εργαζομένων
Δεκτή και επίσημα έγινε από τη διοίκηση της ΕΥΑΘ Α.Ε. η πρόταση του Οργανισμού Μεσολάβησης & Διαιτησίας, στον οποίο οι συνδικαλιστές προσέφυγαν, για αυξήσεις 4,5% για το 2008 και 3,5% για το 2009 επί των βασικών μισθών, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η ΕΥΑΘ Α.Ε. κατέθεσε και επίσημα τη με αρ. πρωτ. 423/19-1-2009 θετική απάντησή της στον ΟΜΕΔ (αρ. πρωτ. ΟΜΕΔ 69/19-1-2009).

Η εταιρεία καλεί τους συνδικαλιστές να συναισθανθούν την ευθύνη τους απέναντι στους καταναλωτές, τους εργαζόμενους και την ΕΥΑΘ Α.Ε. και να σταματήσουν τις ακρότητες, αναφέρεται στην ανακοίνωση. 

Καθώς το ζήτημα της σύμβασης εργασίας έχει πλέον λυθεί, δεν υπάρχει καμιά έστω και προσχηματική δικαιολογία για τη συνέχιση της πέρα από κάθε έννοια δικαίου και παράνομης κατάληψης από μερίδα συνδικαλιστών των κεντρικών γραφείων της εταιρείας.

Η διοίκηση εγγυάται την εργασιακή ειρήνη, την αναπτυξιακή προοπτική της ΕΥΑΘ Α.Ε. και πάνω απ’ όλα περιφρουρεί αποτελεσματικά το συμφέρον των καταναλωτών, καθώς δεν αλλάζει η τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας για το 2009 που προβλέπει «πάγωμα» στα τιμολόγια 400.000 καταναλωτών και μείωση 20% στα τιμολόγια 5.400 πολύτεκνων οικογενειών.

Καταναλωτές, επενδυτές και εργαζόμενοι μπορούν πάντα να υπολογίζουν στη σοβαρότητα της πολιτικής της διοίκησης της ΕΥΑΘ Α.Ε., σε συνδυασμό με την κοινωνική ευαισθησία που απαιτείται στις δύσκολες συνθήκες της σημερινής συγκυρίας, επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v