Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Q&R: Τροποποίηση επενδυτικού σχεδίου

Την τροποποίηση μέρους του επενδυτικού σχεδίου για το ποσό των 476.670,02 το οποίο θα διατεθεί ως κεφαλαίο κίνησης, αλλά και την επαναγορά ιδίων μετοχών έως 10% του μετοχικού κεφαλαίου με ανώτατη τιμή τα 6 ευρώ και κατώτατη τα 0,47 ευρώ αποφάσισε η σημερινή γ.σ. της Q&R.

Q&R: Τροποποίηση επενδυτικού σχεδίου
Την τροποποίηση μέρους του επενδυτικού σχεδίου, αλλά και την επαναγορά ιδίων μετοχών αποφάσισε η σημερινή (29 Δεκεμβρίου 2003) έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Quality & Reliability.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η έκτακτη γενική συνέλευση αποφάσισε πως το από 30/09/2003 αδιάθετο ποσό των 476.670,02 ευρώ θα διατεθεί ως κεφάλαιο κίνησης.

Σημειώνεται πως το προαναφερθέν ποσό θα διαθετόταν μετά την τροποποίηση του τρόπου διάθεσης των αντληθέντων κεφαλαίων, όπως αυτή είχε αποφασιστεί στην έκτακτη γενική συνέλευση της 7ης Μαίου 2001, για συμμετοχές σε εταιρίες με ποσά που θα προέκυπταν ως αποκλίσεις.

Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, η εταιρία γνωρίζοντας ότι δεν θα προβεί άμεσα σε διάθεση κεφαλαίων που αφορούν στην ίδρυση νέων εταιριών ή την εξαγορά συμμετοχών σε εταιρία ή εταιρίες της Ελλάδας ή χωρών του εξωτερικού θα χρησιμοποιήσει το απελευθερωθέν κεφάλαιο κίνησης για τρέχουσες πληρωμές μισθοδοσίας και λοιπών προμηθευτών.

Σε ό,τι αφορά την αγορά ιδίων μετοχών αποφασίστηκε η επαναγορά ιδίων μέχρι το 10% του συνόλου των μετοχών της εταιρίας σε τιμή κατ’ ανώτατο 6 ευρώ και κατ’ ελάχιστον 0,47 ευρώ για την περίοδο 12 μηνών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v