Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μύλοι Λούλη: Νέο διοικητικό συμβούλιο

Νέο διοικητικό συμβούλιο στο πλαίσο της εταιρικής διακυβέρνησης η θητεία του οποίου λήγει το 2005, εξέλεξε μεταξύ άλλων η σημερινή (23/12/2003) τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Μύλοι Λούλη.

Μύλοι Λούλη: Νέο διοικητικό συμβούλιο
Το νέο διοικητικό συμβούλιο, στο πλαίσιο της εταιρικής διακυβέρνησης, εξέλεξε μεταξύ άλλων η σημερινή τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Μύλοι Λούλη.

Σημειώνεται πως η θητεία του διοικητικού συμβουλίου λήγει το 2005, ενώ εκλέχθηκαν οι: Κωνσταντίνος Λούλης του Νικολάου - εκτελεστικό μέλος, Νικόλαος Φωτόπουλος του Σπυρίδωνος - εκτελεστικό μέλος, Θωμάς Κανέλλος του Θεοφάνη - εκτελεστικό μέλος, Αντώνιος Κωνσταντόπουλος του Πάνου - ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος, Ιωάννης Καρακαδάς του Γεωργίου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.

Επίσης, σημειώνεται πως η γενική συνέλευση ενέκρινε τους ισολογισμούς, απλό και ενοποιημένο, και τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις, απλές και ενοποιημένες, μετά των σχετικών εκθέσεων του διοικητικού συμβουλίου και των ελεγκτών.

Παράλληλα, απήλλαξε τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, καθώς και τους ορκωτούς ελεγκτές από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για την εταιρική χρήση 1.7.2002 - 30.6.2003, ενώ εξέλεξε τακτικό και αναπληρωματικό ελεγκτή για την επόμενη εταιρική χρήση.

Επιπλέον, η γενική συνέλευση αποφάσισε τη μη διανομή αμοιβής στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για την εταιρική χρήση 1.7.2002 - 30.6.2003, ενώ προενέκρινε την καταβολή χρηματικού ποσού για την επόμενη εταιρική χρήση, προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα παραστάσεως των μελών του διοικητικού συμβουλίου.

Επίσης, η γενική συνέλευση ομόφωνα αποφάσισε την καταβολή για την επόμενη εταιρική χρήση μισθών και λοιπών αμοιβών στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, που συνδέονται με την εταιρία με σχέση εξαρτημένης εργασίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v