Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΙΝΚΑΤ: Νέος CEO, ο Π. Σουρέτης

Στην εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου και σε μερική αλλαγή χρήσεως αντληθέντων κεφαλαίων προχώρησε η γ.σ. της Intracom Κατασκευές που πραγματοποιήθηκε σήμερα 22 Δεκεμβρίου 2003. Ο Π. Σουρέτης ανέλαβε νέος δ.σ. στη θέση του παραιτηθέντος Κ. Δημητριάδη.

ΙΝΚΑΤ: Νέος CEO, ο Π. Σουρέτης
Στην εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου και σε μερική αλλαγή χρήσεως αντληθέντων κεφαλαίων προχώρησε η γ.σ. της Intracom Κατασκευές που πραγματοποιήθηκε σήμερα 22 Δεκεμβρίου 2003.

Παράλληλα, μετά την παραίτηση του Κ. Δημητριάδη από τα διοικητικά πόστα του ομίλου της Intracom και κατ’ επέκταση από τη θέση του διεθύνοντος συμβούλου της Intracom Κατασκευές, τη θέση του αναλαμβάνει από σήμερα (22.12.2003) ο Πέτρος Σουρέτης, ο οποίος και εξελέγη μέλος του δ.σ. της εταιρίας.

Ειδικότερα, η γ.σ. ενέκρινε τη μερική αλλαγή της χρήσης των κεφαλαίων που αντλήθηκαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με μετρητά. Το αδιάθετο υπόλοιπο των αντληθέντων κεφαλαίων, το οποίο στις 31/12/2002 ανήρχετο συνολικά σε 13.281.742 ευρώ, εγκρίθηκε να χρησιμοποιηθεί ως ακολούθως:

* ποσό 1.000.000 ευρώ παραμένει στην κατηγορία ”Η/Μ Εξοπλισμός”, με σκοπό να χρησιμοποιηθεί για μηχανήματα και μεταφορικά μέσα, hardware και software, άδειες χρήσης και για την εγκατάσταση, παραμετροποίηση και εφαρμογή του μηχανογραφικού συστήματος S.A.P. (System Application Program).

* ποσό 9.000.000 ευρώ, στην κατηγορία ”Εξαγορά-Ίδρυση Επιχειρήσεων”, η οποία αφορά συμμετοχή της στο κεφάλαιο της εταιρείας ”ETHERAS ENERGY”.

* ποσό 3.281.742 ευρώ, παραμένει στην κατηγορία ”Κεφάλαιο Κίνησης”.

Επίσης, η γ.σ. ενέκρινε την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Μέλη του Δ.Σ. εκλέχθηκαν οι Σωκράτης Π. Κόκκαλης, Δημήτριος Π. Γιαννικάκης, Πέτρος Κ. Σουρέτης, Στέφανος Α. Στεφανάκης, Δημήτριος Χ. Κλώνης, Αναστάσιος Μ. Τσούφης, Νικόλαος-Σωκράτης Δ. Λαμπρούκος. Μη εκτελεστικά και ανεξάρτητα μέλη ορίστηκαν οι κ.κ. Αναστάσιος Μ. Τσούφης και Νικόλαος-Σωκράτης Δ. Λαμπρούκος.



Ο Πέτρος Σουρέτης είναι πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης το 1992. Κατέχει MSc του CITY University of London.

Από το 1997 έως τέλους 2003 διετέλεσε Διευθυντικό Στέλεχος του Ομίλου Ελληνική Τεχνοδομική – ΤΕΒ, έχοντας στην ευθύνη του την εκτέλεση σημαντικών οικοδομικών έργων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v