Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παραίτηση Κ. Δημητριάδη από την Intracom

Την παραίτηση του Κ. Δημητριάδη από τη θέση του αντιπροέδρου της Intracom, καθώς και από τις άλλες θέσεις που κατέχει στις διοικήσεις άλλων σημαντικών εταιριών του ομίλου, ανακοίνωσε το διοικητικό συμβούλιο της Intracom.

Παραίτηση Κ. Δημητριάδη από την Intracom
Την παραίτηση του Κ. Δημητριάδη ανακοίνωσε το διοικητικό συμβούλιο της Intracom από τη θέση του αντιπροέδρου της εταιρίας, καθώς και από τις θέσεις που κατέχει στις διοικήσεις άλλων σημαντικών εταιριών του ομίλου.

Η πρόθεση του κ. Δημητριάδη να παραιτηθεί ήταν γνωστή στη διοίκηση του ομίλου, πλην όμως υλοποιήθηκε μετά από αποκλειστικά δική του επιθυμία και πρωτοβουλία, αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Παράλληλα επισημαίνεται ότι ο κ. Δημητριάδης, ο οποίος συμμετείχε στην ίδρυση της εταιρίας και συνέβαλε καθοριστικά στην ανάπτυξη και λαμπρή εξέλιξή της, θα παραμείνει στο πλευρό της ως ένας από τους βασικούς μετόχους και παράγοντές της.

Ο πρόεδρος και μέλη του δ.σ. της Intracom εκφράζουν την απεριόριστη αναγνώρισή τους προς το έργο του κ. Δημητριάδη και επιθυμούν να τον ευχαριστήσουν θερμά για την μεγάλη και αποφασιστική προσφορά του στη δημιουργία και ανάπτυξη του ομίλου, καταλήγει η ανακοίνωση.

O Κ. Δημητριάδης παραιτήθηκε και από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Intracom Κατασκευές και αντικαταστάθηκε από τον Π. Σουρέτη.

Ειδικότερα, η δήλωση του κ. Δημητριάδη έχει ως εξής:

”Μετά τις πρόσφατες αποφάσεις και εξελίξεις που αφορούν στη διοίκηση της Intracom και του ομίλου γενικότερα, πιστεύω ότι η περαιτέρω ενεργή συμμετοχή μου σε αυτήν καθώς και στις διοικήσεις άλλων εταιριών του ομίλου δεν ήταν πλέον απαραίτητη.

Κατόπιν τούτου, πήρα την καθόλου εύκολη απόφαση –που ως σκέψη προϋπήρχε από αρκετό καιρό- να παραιτηθώ από τις θέσεις που κατείχα στις διοικήσεις μεγάλων εταιριών του ομίλου, διευκολύνοντας έτσι την προώθηση νέων και ικανών στελεχών.

Ανεξάρτητα από αυτό, θα παραμείνω ένας εκ των βασικών μετόχων της εταιρίας και θα στηρίζω την περαιτέρω πορεία της.

Αυτό, τόσο για ευνόητους συναισθηματικούς λόγους, όσο κυρίως γιατί είμαι βέβαιος ότι οι άριστες υποδομές που διαθέτει, σε συνδυασμό με την εξαιρετική σε ήθος και ικανότητες στελέχωσή της σε όλα τα επίπεδα και τη συσσωρευμένη τεχνογνωσία της –προϊόντα μιας άοκνης συλλογικής εργασίας σχεδόν 30 ετών- αποτελούν αδιαφιλονίκητα εχέγγυα για τις θετικές προοπτικές της στο μέλλον”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v