Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στις 6 Φεβρουαρίου η νέα ΓΣ του ΟΤΕ

Στις 6 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η νέα γενική συνέλευση του ΟΤΕ μετά την αναβολή της προηγούμενης στις 8 Ιανουαρίου λόγω του αποκλεισμού του κτιρίου του Οργανισμού από συνδικαλιστές.

  • του Ηλία Ντράλλου
Στις 6 Φεβρουαρίου η νέα ΓΣ του ΟΤΕ
Στις 6 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες η νέα γενική συνέλευση του ΟΤΕ μετά την αναβολή της προηγούμενης στις 8 Ιανουαρίου λόγω του αποκλεισμού του κτιρίου του Οργανισμού από συνδικαλιστές.

Στο μεταξύ ο κ. Π. Βουρλούμης επισκέπτεται σήμερα τους υπουργούς Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη και Ανάπτυξης κ. Κωστή Χατζηδάκη επισκέπτεται προκειμένου να ενημερώσει για τις εξελίξεις στον Οργανισμό ενόψει της επικείμενης εισόδου των Γερμανών στην εταιρία, αλλά και για τα σχέδιά του για το δεύτερο κύμα εθελουσίας εξόδου.

Ιδιαίτερα, δε, για το τελευταίο, η διοίκηση του Οργανισμού ευελπιστεί στην υποστήριξη των συναρμόδιων υπουργείων, καθώς απαιτείται νομοθετική ρύθμιση για την άρση της μονιμότητας των ατόμων οι οποίοι θα ενταχθούν στην εθελούσια έξοδο.

Υπενθυμίζεται ότι προγραμματισμός προβλέπει την αποχώρηση έως και 2.000 εργαζομένων από συγκεκριμένες υπηρεσίες, είναι δηλαδή «στοχευμένος».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v