Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εργο για τον ΟΠΑΠ από Info-Quest

Tην υλοποίηση του oλοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού της εταιρίας ΟΠΑΠ, ανέλαβε η Info-Quest. Το έργο υλοποιείται από τη θυγατρική της, Decision Systems Integration, που εξειδικεύεται στην υλοποίηση επιχειρηματικών εφαρμογών.

Εργο για τον ΟΠΑΠ από Info-Quest
Tην υλοποίηση του oλοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού της εταιρίας ΟΠΑΠ, ανέλαβε η Info-Quest.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, το έργο υλοποιείται από τη Decision Systems Integration, θυγατρική της Info-Quest, που εξειδικεύεται στην υλοποίηση επιχειρηματικών εφαρμογών και στην ανάπτυξη λογισμικού, στην κορυφαία πλατφόρμα της διεθνούς αγοράς PeopleSoft 8 HCM.

Το σύστημα θα διαχειρίζεται αποτελεσματικά το σύνολο των παραμέτρων που σχετίζονται με το ανθρώπινο δυναμικό, καλύπτοντας, μεταξύ άλλων τους κρίσιμους τομείς Διαχείρισης Προσλήψεων, Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης, Αξιολόγησης, Διαχείρισης Δεξιοτήτων, Διαχείρισης Πλάνων Καριέρας και Εξέλιξης, Απολαβών και Παροχών.

Επιπλέον και μέσω των ειδικών Εφαρμογών Αυτοεξυπηρέτησης (Self-Service Applications) e-Profile & e-Profile Manager’s Desktop που διαθέτει, θα εξασφαλιστεί η άμεση πρόσβαση κάθε εργαζομένου, ανάλογα με τη θέση του & το ρόλο του στον Οργανισμό, στις πληροφορίες και διαδικασίες που τον αφορούν και σχετίζονται με το Τμήμα Διαχείρισης Προσωπικού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v