Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Intralot ανέλαβε το Στοίχημα στη Ρουμανία

Την υπογραφή νέας σύμβασης 10ετούς διάρκειας με τον Κρατικό Οργανισμό Τυχερών Παιχνιδιών της Ρουμανίας (CNLR) για την εισαγωγή του προκαθορισμένου αθλητικού στοιχήματος στη χώρα, ανακοίνωσε η Intralot.

Η Intralot ανέλαβε το Στοίχημα στη Ρουμανία
Την υπογραφή νέας σύμβασης 10ετούς διάρκειας με τον Κρατικό Οργανισμό Τυχερών Παιχνιδιών της Ρουμανίας (CNLR) για την εισαγωγή του προκαθορισμένου αθλητικού στοιχήματος στη χώρα, ανακοίνωσε η Intralot, επεκτείνοντας το φάσμα των πετυχημένων παιχνιδιών που ήδη προσφέρει στη Ρουμανία.

Oπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η εταιρία θα αναλάβει την οργάνωση, λειτουργία και διαχείριση (risk management) του παιχνιδιού. Επίσης, θα συμμετέχει στη διαμόρφωση της πολιτικής marketing και προώθησης του προϊόντος σε συνεργασία με τον κρατικό φορέα.

Για την υλοποίηση του έργου η εταιρία θα εγκαταστήσει ένα σύγχρονο δίκτυο 1.800 τερματικών CORONIS τα οποία θα συνδεθούν on-line στο μηχανογραφικό κέντρο του Οργανισμού, στο οποίο λειτουργεί η γνωστή πλατφόρμα λογισμικού LOTOS της Intralot ενώ παράλληλα θα επεκταθεί και το δορυφορικό δίκτυο επικοινωνιών VSAT που ήδη λειτουργεί για τα άλλα παιχνίδια.

Το προκαθορισμένο στοίχημα θα ξεκινήσει το πρώτο εξάμηνο του 2004 και θα περιλαμβάνει αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις και Formula 1.

Την εκτέλεση του έργου θα αναλάβει η θυγατρική της Intralot στη Ρουμανία LOTROM σε συνεργασία με την Εταιρία Στοιχημάτων Α.Ε., την εξειδικευμένη εταιρία του ομίλου στην οργάνωση του προκαθορισμένου στοιχήματος και που αποτελεί το μεγαλύτερο διοργανωτή στοιχημάτων σε αθλητικά παιχνίδια παγκοσμίως.

Επισημαίνεται ακόμη, ότι η εισαγωγή του στοιχήματος στη Ρουμανία αναμένεται να έχει σημαντικά οφέλη για τον Κρατικό Οργανισμό και την Intralot, καθώς έχει αποδειχθεί ότι η μεγάλη ποικιλία προϊόντων στα πρακτορεία αλληλοτροφοδοτεί τις πωλήσεις τυχερών παιχνιδιών, όπως συνέβη με τις πωλήσεις των παιχνιδιών τύπου λόττο που τριπλασίασαν τον τζίρο τους μετά την εισαγωγή του Videolottery.

Παράλληλα, οι συνέργιες και οι οικονομίες κλίμακας από αυτή τη νέα συνεργασία αναμένεται να είναι σημαντικές για τη LOTROM και τον Όμιλο Intralot, καθώς η νέα τεχνική υποδομή θα υποστηρίξει και την εξάπλωση του Videolottery.

Τέλος, επισημαίνεται στην ανακοίνωση ότι η νέα σύμβαση καταδεικνύει την ικανότητά της Intralot να προσφέρει ευρεία γκάμα υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, καθώς είναι η μοναδική εταιρία στον κόσμο που μπορεί να προσφέρει συστήματα και υπηρεσίες διαχείρισης και λειτουργίας παιχνιδιών τύπου λόττο, Videolottery και προκαθορισμένου στοιχήματος, αποτελώντας one-stop-shop για τις ανάγκες των κρατικών οργανισμών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v