Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MIG: Τι απαντά στα δημοσιεύματα για Βωβό

Σε ανακοίνωσή της από... το καλοκαίρι του 2007 παραπέμπει η Marfin Investment Group διαψεύδοντας έτσι έμμεσα τα δημοσιεύματα περί εκ μέρους της εξαγοράς ποσοστού της εταιρίας Μπάμπης Βωβός.

MIG: Τι απαντά στα δημοσιεύματα για Βωβό
Σε ανακοίνωσή της, η οποία έγινε το καλοκαίρι του 2007 παραπέμπει η Marfin Investment Group διαψεύδοντας έτσι έμμεσα τα δημοσιεύματα περί εκ μέρους της εξαγοράς ποσοστού της εταιρίας Μπάμπης Βωβός.  

Στην ανακοίνωση εκείνη της 3ης Ιουλίου 2007 η MIG ανακοίνωνε  ότι σύμφωνα με πολιτική της εταιρίας δεν προτίθεται να προβαίνει σε σχολιασμό των ποικίλλων πληροφοριών που βλέπουν σχεδόν καθημερινά το φως της δημοσιότητας.

"Η εταιρία", έλεγε η ανακοίνωση, "θα προβαίνει πάραυτα σε δημοσιοποίηση πληροφοριών που αφορούν σε γεγονότα ή καταστάσεις που μπορούν να επηρεάσουν ουσιαστικά τη χρηματιστηριακή της πορεία ή επενδύσεις οι οποίες εύλογα αναμένεται να ολοκληρωθούν σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία".

"Η εταιρία καλεί το επενδυτικό κοινό να βασίζει τις επενδυτικές του επιλογές μόνο σε επίσημες ανακοινώσεις ή δελτία Τύπου της MIG", κατέληγε η εταιρία.

Στη σημερινή της ανακοίνωση, η MIG παραπέμπει εξάλλου και στην ανακοίνωση της ίδιας της Βωβός, σύμφωνα με την οποία ο βασικός μέτοχος της εταιρίας, κ. Χαράλαμπος Βωβός, δήλωσε κατηγορηματικά ότι τέτοιου είδους συζητήσεις δεν λαμβάνουν χώρα.     

Ολόκληρη η ανακοίνωση της MIG έχει ως εξής:

"Σε απάντηση της από 8/1/2009 επιστολής του Χρηματιστηρίου Αθηνών σχετικά με δημοσίευμα του ηλεκτρονικού Τύπου με αντικείμενο τη διεξαγωγή διαπραγματεύσεων για την εξαγορά ποσοστού συμμετοχής στην εταιρία ΜΠΑΜΠΗΣ ΒΩΒΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ A.E., η Marfin Investment Group παραπέμπει στην από 3/7/2007 ανακοίνωσή της σχετικά με την πολιτική σχολιασμού δημοσιευμάτων από την ίδια.

Για το εν θέματι δημοσίευμα εκδόθηκε εξάλλου ήδη η από 8/1/2009 ανακοίνωση της ΜΠΑΜΠΗΣ ΒΩΒΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ A.E.".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v