Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ABC: ASP για προγράμματα πιστότητας πελατών

Την παροχή υπηρεσιών σαν Application Service Provision (ASP) σε εταιρίες και οργανισμούς στον τομέα των Προγραμμάτων Πιστότητας Πελατών, ανακοίνωσε η ABC Professional Services.

ABC: ASP για προγράμματα πιστότητας πελατών
Την παροχή υπηρεσιών σαν Application Service Provision (ASP) στον τομέα των Προγραμμάτων Πιστότητας Πελατών, ανακοίνωσε η ABC Professional Services.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, με βάση το μοντέλο του ASP, μία επιχείρηση μπορεί γρηγορότερα και με μικρότερο κόστος να υλοποιήσει μία εφαρμογή Πιστότητας Πελατών καθώς, αντί της επένδυσης σε εγκατάσταση τεχνολογικής υποδομής έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει το υπερσύγχρονο Data Center της ABC έναντι μηνιαίου μισθώματος.

Επίσης, αξιοποιεί την τεχνογνωσία και εμπειρία καταξιωμένων επαγγελματιών για την επάνδρωση της εφαρμογής αντί να επενδύσει σε εκπαίδευση και χρόνο για να δημιουργήσει το απαραίτητο επίπεδο στο δικό της προσωπικό.



Σημειώνεται στην ανακοίνωση, ότι η ABC θέτει στη διάθεση των επιχειρήσεων που επιθυμούν να αξιοποιήσουν τα πλεονεκτήματα του ASP, τους χώρους, τα εργαλεία, την τεχνογνωσία και τους ανθρώπους της, για να προσφέρει την ευκολία και τα οφέλη ενός Προγράμματος Πιστότητας Πελατών.

Η εταιρία παρέχει εφαρμογές λογισμικού και μεθοδολογίες ανάπτυξης προγραμμάτων πιστότητας πελατών και κατηγοριοποίησης της αγοράς (Customer Loyalty και Market Segmentation) οι οποίες επιτρέπουν την αποτελεσματικότερη διαχείριση και επεξεργασία μεγάλου όγκου πληροφοριών που συνδέονται με τις αγορές κάθε πελάτη, με τελικό αποτέλεσμα στοχευμένες προωθητικές ενέργειες στις κατηγορίες εκείνες που ενδιαφέρουν την εκάστοτε επιχείρηση.

Το πλήθος των συναλλαγών που ένα Πρόγραμμα Πιστότητας Πελατών καλείται να αυξήσει, κρύβει όλες εκείνες τις πληροφορίες που είναι απαραίτητες για τη δημιουργία της στατιστικής εικόνας της παρούσας και μελλοντικής αγοράς μιας επιχείρησης.

Με την ανάλυση αυτών των στοιχείων και τη συνεχή τροφοδοσία του συστήματος Πιστότητας, επιτυγχάνεται η συνεχής ανανέωση των κατηγοριοποιήσεων του πελατολογίου και η ιδανική βελτιστοποίηση του κόστους προωθητικών ενεργειών μιας εμπορικής επιχείρησης.

Οι λύσεις στον τομέα των Προγραμμάτων Πιστότητας Πελατών απευθύνονται σε εταιρίες και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς της αγοράς όπως είναι το λιανικό εμπόριο (εταιρείες τροφίμων, μόδας, καλλυντικών), ο τραπεζικός χώρος, οι εταιρίες πετρελαιοειδών, οι αεροπορικές εταιρίες καθώς και οι εταιρείες αναψυχής, ιδιαίτερα όπου υπάρχει μεγάλος όγκος και συχνότητα συναλλαγών ανά πελάτη.

Η ABC Professional Services, μέλος του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη λογισμικού και την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v