Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τ. Ολυμπιακή: Αντικατάσταση οικονομικού διευθυντή

Με την από 1/1/2009 απόφαση του Δ.Σ. της Tεχνικής Ολυμπιακής, γίνεται αποδεκτή η υποβληθείσα παραίτηση του οικονομικού διευθυντή της εταιρίας και του ομίλου κ. Κ. Ριζόπουλου και η αντικατάστασή του από τον κ. Π. Καζαντζή.

Τ. Ολυμπιακή: Αντικατάσταση οικονομικού διευθυντή
Με την από 1/1/2009 απόφαση του Δ.Σ. της Tεχνικής Ολυμπιακής και της Μοχλός, γίνεται αποδεκτή η υποβληθείσα παραίτηση του οικονομικού διευθυντή της εταιρίας και του Ομίλου κ. Κων/νου Ριζόπουλου και η αντικατάστασή του από τον κ. Παναγιώτη Καζαντζή, οικονομολόγο.
 
Επιπλέον, μεταβάλλονται οι ιδιότητες των μελών του Δ.Σ. αφενός κ. Αθανασίου Κλαπαδάκη από ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος σε εκτελεστικό μέλος αυτού και αφετέρου του κ. Κωνσταντίνου Ριζόπουλου από εκτελεστικό μέλος σε ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος αυτού.

Επίσης, η εταιρία γνωστοποιεί ότι από 1/1/2009 η κα Κωνσταντίνα Αλεξοπούλου, οικονομολόγος, αναβαθμίζεται από προϊσταμένη του λογιστηρίου σε οικονομική διευθύντρια σε όλες τις εταιρίες του ομίλου που δραστηριοποιούνται στο συγκρότημα Πόρτο Καρράς.
 
Την κενωθείσα θέση του προϊσταμένου του λογιστηρίου των εταιριών αυτών αναλαμβάνει ο κ. Χρήστος Αθανασόπουλος (οικονομολόγος Α' τάξεως), μέχρι σήμερα λογιστής του ομίλου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v