Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επέκταση στις αγορές του εξωτερικού από την ΑCE

Σε επέκταση των δραστηριοτήτων της στο εξωτερικό προχωρεί η ΑCE, μέλος του Ομίλου Quest, μέσω της συμφωνίας που υπέγραψε κατά τη διάρκεια της CeBIT 2002 με δύο εταιρίες για τη προώθηση των προϊόντων της σε Ιταλία και Γερμανία.

Επέκταση στις αγορές του εξωτερικού από την ΑCE
Σε επέκταση των δραστηριοτήτων της στο εξωτερικό προχωρεί η American Computers & Engineers Hellas, μέλος του Ομίλου Quest, ένας από τους αναπτυσσόμενους system integrators της ελληνικής αγοράς. Η εταιρία προχώρησε στην υπογραφή συμφωνιών συνεργασίας με την ιταλική SierraSoft και τη γερμανική JWS GmbH, οι οποίες θα προωθούν τα προϊόντα της ACE-Hellas σε Ιταλία και Γερμανία, αντίστοιχα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, οι συμφωνίες συνεργασίας με τις δύο παραπάνω εταιρίες υπεγράφησαν κατά τη διάρκεια της CeBIT 2002, της μεγαλύτερης έκθεσης ειδών πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών στον κόσμο, που πραγματοποιήθηκε στο Ανόβερο μεταξύ 13-20 Μαρτίου.

Η παρουσία της ACE-Hellas στη φετινή CeBIT ήταν άκρως επιτυχημένη, δεδομένου ότι, εκτός των δύο συνεργασιών, υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον από χιλιάδες επισκέπτες για τα τρία προϊόντα που παρουσίασε η ελληνική εταιρία, το Mobile Force (μία από τις πρώτες εφαρμογές για παροχή άμεσης πληροφόρησης σε στελέχη εν κινήσει, με πλήρη εκμετάλλευση των δυνατοτήτων των δικτύων GPRS), το Scada 2002 (πρόγραμμα ανάλυσης και διαστασιολόγησης κατασκευών) και το e-Faistos (το βραβευμένο ολοκληρωμένο μηχανογραφικό σύστημα ERP για τεχνικές εταιρίες).

Σε σχετική δήλωση, ο Διονύσης Ιωακείμ, διευθύνων σύμβουλος της ACE-Hellas, τόνισε ότι ”είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την παρουσία μας στη CeBIT 2002 και γι’ αυτό ήδη δήλωσαν ’παρών’ με δικό τους περίπτερο και στην επόμενη CeBIT και ότι τόσο οι δύο νέες συνεργασίες όσο και το μεγάλο ενδιαφέρον που υπήρξε από τους επισκέπτες αποτελούν τις καλύτερες ενδείξεις ότι η American Computers & Engineers βρίσκεται στο σωστό δρόμο της ανάπτυξης. Η επέκτασή μας σε μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές, όπως είναι η Ιταλία και η Γερμανία, δείχνει ότι τα προϊόντα μας είναι σε θέση να ανταγωνιστούν τα προϊόντα των μεγάλων κατασκευαστών και θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο”.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η American Computers & Engineers ιδρύθηκε το 1979 και από το 1999 είναι μέλος του Ομίλου Quest. Σήμερα έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πλέον καινοτόμους παροχείς ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών, με εξειδίκευση στον κλάδο των τεχνικών έργων, ενώ πρόσφατα προχώρησε στην απορρόφηση της εταιρίας Logiciel. Συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο της πληροφορικής (Hewlett-Packard, Compaq, Microsoft, Autodesk, Contex κ.ά.) και το πελατολόγιο της εταιρίας περιλαμβάνει περισσότερες από 4.000 εταιρίες. Χαρακτηριστικό είναι ότι το 85% των εισηγμένων στο ΧΑΑ τεχνικών εταιριών χρησιμοποιεί προγράμματα και προϊόντα της ACE-Hellas.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v