Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Περιοδία Θ. Καρατζά σε Ελλάδα και εξωτερικό

Σε περιοδία στην Ελλάδα και εξωτερικό, βρίσκεται αυτό τον καιρό ο Διοικητής της Εθνικής Τράπεζας κ. Θεόδωρος Καρατζάς, με στόχο τη διαρκή περαιτέρω ανάπτυξη της Τράπεζας.

Περιοδία Θ. Καρατζά σε Ελλάδα και εξωτερικό
Σε περιοδία στην Ελλάδα και εξωτερικό, βρίσκεται αυτό τον καιρό ο Διοικητής της Εθνικής Τράπεζας κ. Θεόδωρος Καρατζάς, με στόχο τη διαρκή περαιτέρω ανάπτυξη της Τράπεζας.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, αρχικά επισκέφθηκε τη Σάμο, όπου συναντήθηκε με τους επιχειρηματίες και τους επαγγελματίες του νησιού και συζήτησε μαζί τους τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου και την επομένη ημέρα Σάββατο 13 Δεκεμβρίου, επισκέφθηκε την Κρήτη, όπου είχε διαδοχικές συναντήσεις με τους επιχειρηματίες των Χανίων, του Ρεθύμνου και του Ηρακλείου.

Ενδιαμέσως ο κ. Καρατζάς είχε μεταβεί, στο Βουκουρέστι, όπου παρουσίασε τις νέες δραστηριότητες της Εθνικής Τράπεζας στη Ρουμανία.

Στις ομιλίες του στους επιχειρηματίες της Κρήτης και της Σάμου, ο κ. Καρατζάς, επισήμανε ότι η Εθνική Τράπεζα είχε πάρει την απόφαση να καταστεί η Τράπεζα της ελληνικής οικογένειας, επιδόθηκε με συνέπεια και ανέπτυξε περαιτέρω την στεγαστική πίστη και στη συνέχεια την καταναλωτική πίστη σ’ όλες της τις μορφές, κυρίως σε καταναλωτικά αλλά και προσωπικά δάνεια.

Ο κ. Καρατζάς τόνισε το μεγάλο ενδιαφέρον της ειδικότερα για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες, ενώ συνεχίζει με αυξανόμενο ρυθμό τη συνεργασία της και με τις μεγάλες επιχειρήσεις.

Στη συνέχεια ο κ. Καρατζάς αναφέρθηκε στην πορεία της Εθνικής Τράπεζας και την επέκτασή της ιδιαίτερα στην λιανική τραπεζική, καθώς και στα ειδικά προϊόντα που έχει διαμορφώσει για τις ανάγκες των πελατών της.

Ειδικότερα, για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες, με κύκλο εργασιών μέχρι ένα εκατομμύριο ευρώ, η Διεύθυνση Επαγγελματικής Πίστης, που συστάθηκε πριν από 21 μήνες, με αποκλειστικό στόχο την χρηματοδοτική εξυπηρέτησή τους, διαμόρφωσε ήδη τα προϊόντα αυτά στις ειδικότερες ανάγκες συγκεκριμένων επαγγελματικών κλάδων (μέχρι σήμερα έχουν διαμορφωθεί εξειδικευμένα προϊόντα για 27 κατηγορίες επαγγελμάτων).

Η προσπάθεια αυτή που συνεχίζεται ανελλιπώς, ώστε σταδιακά να καλυφθεί το σύνολο των επιχειρηματικών κλάδων έγινε θετικά αποδεκτή από τους επιχειρηματίες και επαγγελματίες, με αποτέλεσμα μέχρι σήμερα, να αυξηθεί ο αριθμός των πελατών στην περιοχή της Κρήτης και της Σάμου κατά 80%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v